Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 20-10-2017

Το 4 φέρνει στο Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας μια σταθερότητα . Αν μια σχέση θεμελιωθεί σήμερα, θα έχει πολύ καλή εξέλιξη σε βάθος χρόνου. Θα νιώσετε ότι έχετε ανάγκη από σταθερές σχέσεις και σταθερούς ανθρώπους, δεν είναι μια μέρα για παιχνίδια.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Είστε πολύ συμβατοί με την ενέργεια του 4, σας ταιριάζει. Μην την χρησιμοποιήσετε όμως για να αυξήσετε τα επαγγελματικά σας κέρδη, ο έρωτας έχει προτεραιότητα. Δείτε πώς θα αυξήσετε την γοητεία σας, όχι τον λογαριασμό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το δυνατό 4 σας λέει ότι πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να δείτε με ποιον τρόπο οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν θα δείξουν και αυτοί το ανάλογο ενδιαφέρον . Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Με την αποφασιστικότητα, που είναι βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας.

 Αριθμός Πεπρωμένου 3

Το γενναιόδωρο πνεύμα σας μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να κατακτήσετε έναν αξιόλογο ερωτικό στόχο και να έχετε μια σχέση που θα σας υποσχεθεί πολλά – αλλά θα σας τα δώσει κιόλας, όχι μόνον υποσχέσεις . 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Σήμερα τι να λέμε, είναι η μέρα σας. κινηθείτε έξυπνα, προβάλλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας που είναι πάμπολλα – σταθερότητα, δυναμισμός, συμφωνία λόγων και πράξεων – και θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στον έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Δεν είστε πολύ συμβατοί με τις ενέργειες του 4, σας φαίνεται ότι χάνεται κάπως η χαρά της ζωής σήμερα. Μήπως πρέπει να δείτε πώς θα σας προσανατολίσει αυτή η ενέργεια του 4 σε πιο σταθερές και διαρκείς σχέσεις; Αρκετά πεταλουδίσατε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η κάπως προσανατολισμένη στα υλικά θέματα ενέργεια του 4 σας κάνει να μελαγχολείτε, θα προτιμούσατε οι άνθρωποι γύρω σας να έχουν πιο υψηλόφρονα αισθήματα. Ναι, αλλά και η σταθερότητα χρειάζεται. Κάποιοι άνθρωποι θα γοητευτούν πολύ από την δική σας αδιαφορία για τον υλικό κόσμο πάντως. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Μπορείτε σήμερα να γνωρίσετε ανθρώπους που θα καταλάβουν το βάθος της ψυχής σας και θα θελήσουν να μάθουν ακόμα περισσότερα για την γοητευτική σας προσωπικότητα. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη σχέση; Είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο σήμερα!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Το 4 έχει άμεση σχέση με τον δικό σας Αριθμό Πεπρωμένου, αλλά σας κάνει να στρέφεστε πολύ προς τον κόσμο των φιλοδοξιών και της καριέρας σας, παραμελώντας τον έρωτα. Αυτό είναι λάθος, μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Καμία συμβατότητα δεν υπάρχει ανάμεσα στο 4 και στο δικό σας 9!  Ουρανός λέτε εσείς, γη λέει το 4. Ναι, αλλά η ενότητα απαιτεί αν δούμε και τις χάρες της γης, όταν πετάμε στα ουράνια. Μπορεί, αν ξεπεράσετε την μελαγχολία σας, να εκτιμήσετε την σταθερότητα κάποιων ανθρώπων.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.