Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-10-2017

Κριός
Μερικά πράγματα δεν λέγονται με σαφήνεια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται πράγματα αυτή τη στιγμή. Απλά, η ημέρα φαίνεται να έχει έναν πιο απαλό χαρακτήρα.

Ταύρος

Υπάρχει μία ερωτική διάθεση που γίνεται αισθητή σε εσάς. Παρόλα αυτά η ημέρα λειτουργεί σε χαμηλότερους παλμούς. Αξιοποιήστε όμως την ευκαιρία για χαλάρωση και ηρεμία .

Δίδυμοι

Είστε σε μία φάση κατά την οποία δεν θέλετε τόσο πολύ να ασχοληθείτε με ουσιαστικά ζητήματα. Έχετε ανάγκη από το να κάτσετε σε ένα ήρεμο μέρος με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να χαλαρώσετε.

Καρκίνος

Μπορείτε να αξιοποιήσετε ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία σας δίνει η ημέρα. Αυτά είναι ο δυναμισμός από την μία πλευρά και ένα ιδιαίτερο μυστήριο από την άλλη.

Λέων

Είναι ώρα να δείτε τα πράγματα με ένα μάτι πιο χαλαρό και αισιόδοξο. Αυτό άλλωστε απαιτεί και η ημέρα, για να σας χαρίσει έπειτα τις δικές της θετικές πλευρές στον έρωτα.

Παρθένος

Είναι μία πολύ θετική στιγμή για εσάς. Μέσα σε μία παρέα φαίνεται να είσαστε διασκεδαστική και ανάλαφροι. Το φλερτ σας είναι λεπτό, διακριτικό και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον .

Ζυγός

Έρχεστε όλο και πιο κοντά σε ορισμένους βαθύτερους στόχους σας. η ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να δείτε ουσιαστικά το τι ζητάτε. Κάντε ένα διάλλειμα.

Σκορπιός

Σε αντίθεση με το πλαίσιο στο οποίο κινούνται τα περισσότερα ζώδια σήμερα, εσείς θα εμφανίσετε ένα πρόσωπο πιο μυστηριακό και δυναμικό. Επενδύστε στη διαφορά σας.

Τοξότης

Μην χάσετε την ημέρα! Είναι μία στιγμή κατά την οποία μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει κάποια σημαντική ερωτική περιπέτεια, που θα παίξει ρόλο αργότερα.

Αιγόκερως

Μπορείτε να είσαστε πολύ πιο θετικοί σήμερα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αρχίσει να φαίνεται όλο και πιο έντονα, όσο περνάει ο καιρός, να είσαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Υδροχόος

Να ρίξετε το ενδιαφέρον σας τώρα σε αυτό που ζητάτε, στους ερωτικούς σας στόχους. Πράγματι, τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για δράση . Όμως είναι μία καλή στιγμή για στρατηγικές αποφάσεις .

Ιχθείς

Γίνεται κάτι που ίσως δεν μπορείτε να το ερμηνεύσετε ακριβώς. Περάσατε από μία φάση κατά την οποία αμφισβητήσατε καταστάσεις και τώρα ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.