Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

 Κριός –Τέσσερα των Κυπέλλων
Μπορεί να έχετε διαφορές με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρετε καλά τι έχει αξία και τι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ξεχωριστής σας σχέσης.

Ταύρος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μπορεί να νιώσετε πως υπάρχει κάποια έλλειψη επικοινωνίας, ή κάποιο εμπόδιο στη σχέση σας με το σύντροφό σας, ωστόσο αυτή η αίσθηση θα έχει εξαφανιστεί εντελώς μέχρι την αποψινή νύχτα .

Δίδυμοι – Πέντε των Ράβδων

Οι δυσκολίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και αφού το γνωρίζετε καλά αυτό, αρνείστε να τις αφήσετε να σας καθυποτάξουν και να σας στερήσουν μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σας.

Καρκίνος – Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είναι πιθανό να νιώσετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε όσον αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό σας αγχώνει πολύ. Αφήστε το ταίρι σας να σας καθησυχάσει.

Λέων – Επτά των Κυπέλλων

Η όρεξη και το κέφι σας είναι το στοιχείο το οποίο κάνει ακόμα καλύτερη τη διάθεση του συντρόφου σας. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια τρυφερή βραδιά στην αγκαλιά του.

Παρθένος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό να συνεργάζεστε με το ταίρι σας σε σχέση με κάποιον τομέα που δεν αφορά τα ερωτικά σας ώστε να βρείτε μια λύση. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας ακόμη πιο ζωντανή.

Ζυγός – Ο Τροχός τη Τύχης

Ίσως έχετε την αίσθηση πως πολλά πράγματα έχουν αλλάξει όσον αφορά την ερωτική σας σχέση, αλλά αυτό δεν σας τρομάζει. Ξέρετε πως οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιο εμπόδιο, ίσως στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι πιθανό να σας στερήσει χρόνο με το ταίρι σας και να αναβάλει τα σχέδιά σας, εάν δεν είστε προσεκτικοί με αυτό.

Τοξότης – Άσσος των Σπαθιών

Ίσως αδυνατείτε να δείτε τα πράγματα όπως σας ζητά το ταίρι σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και διαφορές μεταξύ σας, εάν δεν είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα το χειριστείτε.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια

Η διάθεσή σας να είστε συγκαταβατικοί και να κάνετε υποχωρήσεις για το σύντροφό σας θα είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για την ημέρα σας που θα οδηγήσει στην τρυφερή αντίδραση από το ταίρι σας.

Υδροχόος – Τρία των Πεντάκτινων

Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας αυτήν την περίοδο, μιας και η σχέση σας γίνεται όλο και καλύτερη, με αποτέλεσμα να αφοσιώνεστε σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας τώρα.

Ιχθύς – Τρία των Κυπέλλων

Κάποιο πρόβλημα ενός κοντινού σας προσώπου για το οποίο θα προσφερθείτε να βοηθήσετε μπορεί να είναι ο λόγος κάποιας παρεξήγησης με το ταίρι σας, η οποία όμως θα λυθεί πολύ σύντομα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.