19/10/2017: Προβλέψεις ανά ζώδιο για την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Το επιβλητικό ζώδιο του Ζυγού είναι η εγγύηση για την δημιουργία ειρήνης, ομορφιάς και αρμονίας - ιδιότητες που είναι ιδιαίτερα επιθυμητές σε αυτές τις ασταθείς στιγμές. Εκτός από τη Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα σε αυτό το ισορροπημένο ζώδιο έχουμε και την σύζευξη του Ερμή με τον Δία που τονίζει από τον Σκορπιό την ανάγκη για ισορροπία ανάμεσα στη μεγάλη εικόνα και την προσωπική μας σφαίρα .
Παρ 'όλα αυτά, με την ηλεκτρική αντίθεση του Ουρανού σε αυτή τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό που ρίχνει κύματα αλλαγής στη ζωή μας, οι εκπλήξεις είναι πιο πιθανές από τη σταθερότητα .

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Οίκο των Σχέσεων και των Άλλων είναι πιθανό να ταρακουνήσει τις σχέσεις. Ο ειρηνικός Ζυγός δεν είναι τόσο ευγενές αυτό το μήνα, καθώς η αντίθεση από τον ηλεκτρικό Ουρανό μπορεί ξαφνικά να μετατρέψει τις συμμαχίες σε απροσδόκητες κατευθύνσεις. Οι παθητικοί άνθρωποι μπορούν να σας εκπλήξουν με μια επίδειξη ανεξαρτησίας που ανατρέπει τις προσδοκίες σας, αλλά εάν παραμείνετε προσαρμόσιμοι, θα γίνουν δυνατές πρωτοποριακές συνεργασίες .

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αυτή η συνήθως όμορφη Νέα  Σελήνη στον Ζυγό εμπίπτει στην 6η Θέση της Εργασίας σας όπου μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσετε νέες συμμαχίες ή να κάνετε αλλαγές σε συνεχείς. Η ανατροπή της πτητικής Ουρανίας ενέργειας σε αυτή τη Σελήνη μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές μετατοπίσεις της διάθεσης που μπορεί να ωθήσουν την επιθυμία σας για ελευθερία. Η αναγνώριση αυτών των αναγκών είναι μεγάλη βοήθεια, αρκεί να μην είστε υπερβολικά παρορμητικοί στις ενέργειές σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη εμπίπτει στο εκφραστικό σας 5ο Σπίτι της Διασκέδασης και των Αγώνων, το οποίο είναι εξαιρετικό για να ξεκινήσετε προσωπικά έργα και να προσθέσετε νέες μορφές απόλαυσης στη ζωή σας. Ωστόσο, η ανεκτίμητη αντίθεση του Ουρανού σε αυτή την καμπάνια μπορεί να ταρακουνήσει τις σχέσεις σας με φίλους και συναδέλφους και μέσα σε οργανισμούς. Το αναστατωμένο μυαλό σας θα μπορούσε να σας προκαλέσει να πάρετε απότομες αποφάσεις .

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Αυτός ο φρέσκος σεληνιακός κύκλος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στον 4ο Οίκο του Σπιτιού και της Οικογένειας, το οποίο μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα στο νοικοκυριό σας. Αν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τους παλιούς τρόπους ανταπόκρισης, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο λάδι στη φωτιά . Βγείτε έξω από την πρώτη αντίδρασή σας για να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στην κατάσταση. Η αλλαγή του τρόπου ανταπόκρισης μπορεί να επιλύσει παλιά ζητήματα.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αυτή η νέα σελήνη στην 3η αίθουσα επικοινωνίας σας μπορεί να ωθήσει φωτεινές ιδέες και να εμπνεύσει την πρωτότυπη σκέψη. Εντούτοις, η πρόκληση της πρεσβυωπικής αντίληψης του Ουρανού προς τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό υποδεικνύει ότι οι συνομιλίες μπορούν ξαφνικά να μετατραπούν σε απροσδόκητες κατευθύνσεις. Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό και προσαρμοστείτε στις νέες ιδέες αντί να προσπαθήσετε να επιβάλετε την άποψή σας σε κάποιον που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Τα οικονομικά θα μπορούσαν να μετατοπιστούν ξαφνικά σε μια νέα κατεύθυνση με αυτή τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό να πέφτει στο 2ο Σώμα του Εισοδήματός σας. Ενώ οι μη αναμενόμενες δαπάνες αποτελούν ανεπιθύμητη πιθανότητα, υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξεύρεσης άλλων πηγών χρημάτων. Ωστόσο, αυτό μπορεί να απαιτεί επιπλέον εργαλεία ή εκπαίδευση, οπότε μην αναμένετε να κάνετε μετρητά αμέσως, ακόμη και αν βελτιωθούν οι μακροπρόθεσμες προοπτικές .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ένα εκρηκτικό γεγονός χάρη σε μια αντίθεση με τον πτητικό Ουρανό. Αντί να είστε ειρηνικοί και φιλικοί, αυτός είναι ο χρόνος σας για να ταρακουνήσετε κάποιες σχέσεις. Οι καινοτομίες στη στάση ή την εμφάνισή σας μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε προσωπικές και επαγγελματικές συμμαχίες που δεν θα συμβούν εάν προσπαθήσετε να κρατήσετε τα πράγματα πολύ ομαλά τώρα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει θαμμένες μνήμες, απροσδόκητες φιλοδοξίες και ίσως ακόμη και πνευματική αφύπνιση. Παρουσιάζεται στο δωδέκατο Σπίτι των Μυστικών σας, οπότε θα αντιμετωπίσετε έναν προσωπικό σεισμό. Αλλά αυτό μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση της απομόνωσης, οπότε πιθανότατα είναι πιο συνετό να έχετε ένα έμπιστο άτομο με το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τα συγκλονιστικά μυστικά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Φίλοι, συνάδελφοι και οργανώσεις τονίζονται από αυτή τη Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο 11ο Σώμα των Ομάδων. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια νέα ομάδα ή να διαπιστώσετε ότι έχετε να αντιμετωπίζετε ξαφνικά αναξιόπιστους συμμάχους ή φίλους. Αυτό συμβαίνει επειδή η ηλεκτρική αντίθεση του Ουρανού σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει συγκλονιστική συμπεριφορά ή ίσως είστε εκείνοι που χρειάζονται ένα διάλειμμα από το δρόμο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Επαγγελματικά θέματα μπορεί να πάρουν απροσδόκητες στροφές με αυτό το ηλεκτρισμένο Νέο Φεγγάρι στο 10ο Σώμα της Καριέρας σας. Κανονικά, ο Ζυγός που αγαπά την ειρήνη είναι ιδανικός για τη διπλωματία και την εξομάλυνση των σχέσεων εργασίας. Ωστόσο, η επαναστατική αντίθεση του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει εκπληκτικές βόμβες που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τις υποχρεώσεις σας ή τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι εκρηκτική από τη στιγμή που ο ριζοσπαστικός Ουρανός στον παρορμητικό Κριό της αντιτίθεται. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ξαφνικά τα ταξίδια ή τα εκπαιδευτικά σχέδια επειδή πέφτει στο 9ο Σώμα Ταξιδιών και Ανώτερης Μάθησης. Οι φιλοσοφικές, θρησκευτικές ή πολιτικές απόψεις μπορούν επίσης να μετατραπούν ανάποδα με μια συναρπαστική ανακάλυψη νέων αληθειών ή ένα διάλειμμα από τις παλιές σας πεποιθήσεις.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ο ειρηνικός Ζυγός δεν είναι τόσο αρμονικός αυτή τη φορά, επειδή η Νέα Σελήνη αντιτίθεται στενά από τον ριζοσπαστικό Ουρανό, και περισσότερο θέλει να ταρακουνήσει τα πράγματα παρά να τα εξομαλύνει. Αυτή η Σελήνη εμπίπτει στο 8ο Σώμα της Βαθιάς Παρουσίας, που οδηγεί σε ανακαλύψεις σε προσωπικές ή οικονομικές συμμαχίες ή αναλύσεις όπου είτε εσείς είτε ένας σύντροφός σας είστε ανήσυχοι για αλλαγή.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.