Φλερτ με τα Άστρα 19-10-2017

Η σημερινή ημέρα είναι μια από τις καλύτερες της εβδομάδας, αφού τόσο η διάθεση όσο και η τύχη μας θα ανέβει στα ουράνια κατά τη διάρκειά της! Νέα Σελήνη στον Ζυγό, νέοι έρωτες στον ορίζοντα! Φυσικά και θα υπάρξουν αναποδιές, κυρίως όσον αφορά την επικοινωνία, σε τομείς που αφορούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά μας θέματα, ωστόσο δεν θα είναι κάτι σημαντικό. Αν μας τη σπάει βέβαια και θέλουμε ντε και καλά κάποιον να κατηγορήσουμε, δεν έχουμε παρά να απευθυνθούμε στον Ήλιο και τη Σελήνη που και οι δύο βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αντ' αυτού ωστόσο καλύτερο θα ήταν να ευχαριστήσουμε του δυο πλανήτες που ενοχλούν σήμερα τον μεγάλο τιτάνα μιας και βρίσκονται σε σύνοδο, η οποία θα μας προσφέρει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και ευτυχίας, αν και το μεγάλο αστέρι για ακόμη μια φορά είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Δία, η οποία θα μας προσφέρει μια ερωτική βραδιά.
Να στείλω;

Προφανώς! Η ημέρα είναι απλά τέλεια για φλερτ και αν και πρέπει να προσέχουμε, ειδικά αν μας ενδιαφέρει πραγματικά το πρόσωπο στο οποίο μιλάμε, είναι πολύ πιθανό να σκοράρουμε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι μες το σχέδιο. Αν τα γούστα μας το ζητάνε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να κάνουμε λίγο παιχνίδι με ενδεκάδα. Η βραδιά μπορεί να είναι ανατρεπτική.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Χρώμα, χρώμα, περισσότερο χρώμα! Αυτό ζητάει η ημέρα για σήμερα και αν και προσέχουμε οι συνδυασμοί να έχουν γούστο και φινέτσα, οι πειραματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται αν γουστάρουμε, αν και δεν υπάρχει λόγος να πάμε κόντρα στους πλανήτες σήμερα, μιας και όλα όσα προτείνουν είναι γουστόζικα και εξαιρετικά κεφάτα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.