Αστρολογικό Δελτίο 19-10-2017

 Αρμονία και ισορροπία επιδιώκουμε σήμερα. Απόψε, έχουμε την Νέα Σελήνη στις 26ο και 35΄ του Ζυγού. Είναι μία ευκαιρία να αναζητήσουμε την αρμονία μέσα μας και να προσπαθήσουμε να την εξωτερικεύσουμε. Πράγματι είναι κατάλληλη στιγμή για αν επιχειρήσουμε ορισμένες διπλωματικές κινήσεις, οι οποίες θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να υπολογίζουμε καλύτερα τους ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας. Επίσης, θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε άτομα του κύκλου μας. Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί για μία εβδομάδα.
Με την αντίθεση του Ηλίου με τον Ουρανό είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να κρατάμε μυστικά τα σημαντικά μας σχέδια και τους σκοπούς μας. Είναι πιθανότατο να δημιουργούνται καταστάσεις μέσα από τις ενέργειες τρίτων, οι οποίες μας επηρεάζουν με τρόπο αρνητικό, χρειάζεται τεταμένη προσοχή.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις ου οδηγούν τις καταστάσεις στην ισορροπία. Οι Κριοί να είστε επιφυλακτικοί. Οι Ζυγοί ασκείτε διπλωματία. Οι Καρκίνοι είστε ευγενείς και προσιτοί. Οι Αιγόκεροι έχετε ανάγκη από διάλλειμα. 
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να προωθήσετε ορισμένα σας σχέδια. Οι Δίδυμοι να είστε ακριβείς. Οι τοξότες έχετε αισιόδοξη διάθεση. Οι Παρθένοι προσέξτε πιθανές προθεσμίες. Οι Ιχθείς θα χρειαστεί να γίνετε πιο συγκεκριμένοι.  
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί να προσέχετε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Οι Υδροχόοι αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας. Οι Λέοντες προσέξτε το ποιους εμπιστεύεστε. Οι Ταύροι να είσαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Οι Σκορπιοί να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης.  
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Εξάγωνο
Κρόνος
Σελήνη
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Εξάγωνο
Ωροσκόπος
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.