Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 19-10-2017

Η Νέα Σελήνη είναι το μεγαλειώδες γεγονός που θα επηρεάσει όλη μας την ζωή και όλη μας την ερωτική διάθεση όχι μόνον άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε αντίθεση με τον Ουρανό, προσφέρει το απαραίτητο έδαφος για να ταρακουνηθούν για τα καλά όλες μας οι σχέσεις. Αλλά, δεν είναι μόνον αυτό… Πολύ ενεργοποιημένος είναι κι ο μυστηριακός κόσμος του Σκορπιού, με την βοήθεια του Ερμή και του Δία.
Η σχέση συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία που ακόμα κυριαρχεί ανοίγει την αυλαία των πόθων του Σκορπιού. Τα μυστικά και τα ξαφνικά γεγονότα επεκτείνονται στο σημείο όπου δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αλλά ο Δίας είναι επίσης υπεύθυνος για τη διαίσθηση και την πίστη . Έτσι η σύνοδος αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να ενώσετε τη λογική με τη διαίσθηση και την δύναμη με βάση την εμπιστοσύνη ότι κάνετε το σωστό. Και μάλλον θα έχετε δίκιο, αν δίνετε φωνή στη διαίσθησή σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με κρυφές στρατηγικές και πόρους - ίσως έχετε χαρτιά καλής ενέργειας περισσότερα από ό, τι νομίζετε.

Όμως σήμερα, η αρσενική ενέργεια του Άρη προκαλεί την αδυναμία του Lilith σε μια μάχη σeξουαλικής δύναμης. Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, και η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, έτσι ώστε αυτή η σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και το Μαύρο Φεγγάρι συνδέεται άμεσα με τη σύνοδο Ερμή / Δία. Η αποδιοργανωμένη θηλυκή ενέργεια θέλει να βρει φωνή και ο Δίας στον Σκορπιό προτείνει περισσότερες ιστορίες να ειπωθούν, ιστορίες πάθους με την αίσθηση σταυροφορίας που έχει η Λίλιθ στο Τοξότη.

Σε γενικές γραμμές, το τετράγωνο μεταξύ της Παρθένου και του Τοξότη αντιπροσωπεύει την ένταση ανάμεσα στις λεπτομέρειες και τη μεγάλη ιστορία. Επίσης, θα αντιμετωπίσουμε διλήμματα που αφορούν την αλήθεια (Τοξότης) για το τι είναι λάθος (Παρθένος). Τα γεγονότα θα αμφισβητηθούν και μια μάχη στις σχέσεις μπορεί να αφορά λεπτομέρειες που φαίνονται ασήμαντες. Εάν είστε παγιδευμένοι σε μια μάχη, να γνωρίζετε ότι οι μικρές ανακρίβειες και επιλεκτικές λεπτομέρειες δεν είναι αμελητέες. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να εκφοβιστεί (Άρης) από κάποιον που χρησιμοποιεί ενοχή και ντροπή (Παρθένος) ως όπλο (Άρης).

Τα παραπάνω λειτουργούν με δύο τρόπους. Αν θέλετε να μιλήσετε, πείτε την αλήθεια σας. Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε, αυτό είναι δικαίωμά σας επίσης.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.