Ερωτική Σελήνη 19-10-2017

Πάρτε ανάσα, κάντε τις ευχές σας και η δύναμη της Νέας Σελήνης στον Ζυγό θα σας ευλογήσει, όσο κι αν υπάρχει η αντίθεση της συνόδου Ήλιου/Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό. Τα χαρακτηριστικά αυτής της νέας σελήνης είναι γενναιόδωρα, αισιόδοξα, δραματικά, ζεστά και ζωηρά. Το ζώδιο του Ζυγού διέπει τις τέχνες, την ομορφιά και την αισθητική. Συνδέεται με τον ρομαντισμό και την αγάπη, διότι κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, βέβαια.  Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την θηλυκή ενέργεια που το άλλο της όνομα είναι σαγήνευμα. Η Αφροδίτη της αγάπης και της ομορφιάς ήταν επίσης γνωστή ως Ishtar στη Βαβυλωνία. Η  Ishtar συνδέεται επίσης με το Πάσχα των αγγλοσαξωνικών γλωσσών, γιατί Easter, δεν σημαίνει ανατολικά, σημαίνει Ιστάρ, και το νόημα της θυσίας συνδέεται στενά με τον Ζυγό και την Αφροδίτη – Ιστάρ!
Πριν πάμε πάρα πολύ κάτω από την τρύπα του κουνελιού, ας έρθουμε στο σήμερα και να δούμε τι διασκέδαση μαγειρεύει ο ουράνιος χορός για μας! Ο ήλιος πρόκειται να μετακινηθεί στον σφοδρό Σκορπιός σύντομα, κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος είναι ώριμος για να ξεκινήσει μια  νέα αγάπη .

Πάντα να σκέφτεστε τον Ζυγό ως το χρυσό σαλόνι του σκοτεινού Σκορπιού. Μπορείτε να γοητεύσετε και να συναντηθείτε  με σχεδόν όλους τους τύπους ανθρώπων και να είστε απολύτως χαρούμενοι. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε δεσμούς με τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή έτσι ώστε αν θέλετε την αγάπη, να βγείτε και διασκεδάστε. Βάλτε τον εαυτό σας σε καταστάσεις μεταξύ του νέου φεγγαριού 19 Οκτωβρίου μέχρι την πανσέληνο 4η Νοεμβρίου που θα μπορούσαν να περιέχουν μερικούς ανθρώπους υψηλής ποιότητας με τους οποίους παίζετε. Η πανσέληνος που έρχεται στον Ταύρο κυβερνάται επίσης από την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι θα βρεθείτε στο μέτωπο κάποιας σοβαρής παθιασμένης ενέργειας τις επόμενες εβδομάδες. Η συμβουλή μου είναι να βγείτε, να χαμογελάσετε, φροντίζοντας την ενέργειά σας και να ζητήσετε βοήθεια από τους εσωτερικούς οδηγούς σας!

Το νέο φεγγάρι είναι μια εποχή για να φυτέψετε τον σπόρο της πρόθεσης σας. Αποκτήστε σαφή εικόνα της αγάπης που θέλετε και απαλλαγείτε από περισπασμούς. Ο νόμος του σύμπαντος είναι "οι ροές ενέργειας πηγαίνουν όπου η προσοχή πηγαίνει" έτσι αν είστε επίμονοι με την εστίασή σας, μπορείτε να κάνετε κάποιες πραγματικές αλλαγές να συμβούν. Είναι πάντα καλό να είστε ξεκάθαροι με το είδος του ατόμου που θα θέλατε να προσελκύσετε. Θέλετε κάποιον πιστό, υγιή, σταθερό, πνευματικό, αστείο, συμπονετικό και διαθέσιμο άνθρωπο; Γράψτε τις προθέσεις σας καθημερινά για να στείλετε ενέργεια στην ιδέα σας. Οραματίστε την ιδέα σας και βάλτε τον εαυτό σας στο κέντρο! Μην παραμένετε μόνοι στο σπίτι σας οπτικοποιώντας! Κάντε αυτά τα ωραία μαγικά, αλλά βγείτε και έξω από το καβούκι σας, αλλιώς δεν θα δουλέψουν!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.