Ερωτοσκόπιο 19-10-2017

Σημαντική ημέρα για την αρμονία στον έρωτα. Απόψε, έχουμε την Νέα Σελήνη στις 26ο και 35΄ του Ζυγού, κάτι το οποίο έρχεται να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να βρούμε ορισμένες αρμονίες και ισορροπία μέσα στην ερωτική μας ζωή . Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με αυτή την Νέα Σελήνη, καθώς θα μας ανοίξει την πόρτα της γαλήνης, θα καταφέρουμε να ανανεώσουμε την σχέση μας με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Η διπλωματική ευκολία που μας δίνει η Νέα Σελήνη, σε συνδυασμό με την ευγένεια και την καλή πρόθεση, θα μας οδηγήσει στην επίλυση προβλημάτων.
Ο Ήλιος με τον Ουρανό βρίσκονται σε αντίθεση και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να βρεθούμε μπροστά από δυσάρεστες εκπλήξεις, λόγω ορισμένων κινήσεων που γίνονται χωρίς να το γνωρίζουμε.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι ώρα να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα. Οι Κριοί είσαστε πιο συμβιβαστικοί. Οι Ζυγοί βρίσκετε την αρμονία. Οι Καρκίνοι επιδιορθώνετε καταστάσεις. Οι Αιγόκεροι μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να κάνετε πιο σημαντικές κινήσεις. Οι Δίδυμοι είστε πιο θετικοί. Οι Τοξότες είστε έτοιμοι για υποχωρήσεις. Οι Παρθένοι βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά. Οι Ιχθείς είστε πιο αρμονικοί και ευδιάθετοι. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσέξτε πολύ κινήσεις που γίνονται εν αγνοία σας. Οι υδροχόοι αποφύγετε να εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε. Οι Λέοντες κρατήστε τα μυστικά σας. Οι Σκορπιοί να έχετε εμπιστοσύνη στις κινήσεις σας. 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.