Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-10-2017

Κριός
Είναι καλή στιγμή να επικεντρωθείτε τώρα κάπως περισσότερο στο να φέρετε μία αρμονία στη σχέση σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν . Αυτό είναι εκείνο που θα φέρει τις αλλαγές.

Ταύρος

Είναι ιδανική ώρα να εξετάσετε κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Μπορείτε κάπως καθαρότερα να δείτε την αξία του να υποχωρείτε σε ορισμένες καταστάσεις, για να έρθουν ευνοϊκότερες.

Δίδυμοι

Είναι ώρα τώρα να δείτε την δική σας πλευρά ενός θέματος σε συνδυασμό με το πώς το πρόσωπο που σας αφορά αναπτύσσει την δική του εικόνα για μία κατάσταση. Αυτό θα αποδειχθεί σημαντικό.

Καρκίνος

Να έχετε υπόψιν σας πως τώρα είστε ευνοημένοι έτσι ώστε να κάνετε κάποιες κινήσεις προς την εναρμόνισή σας με καταστάσεις που προηγουμένως σας δημιουργούσαν μόνο ανασφάλεια .

Λέων

Θα χρειαστεί να είστε διπλά προσεκτικοί απόψε, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργούνται καταστάσεις πίσω από την πλάτη σας. Τίποτα δεν είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή

Παρθένος

Να προσπαθήσετε να μείνετε στο κλίμα του ρεαλισμού σας. πρέπει να μπορέσετε να βρείτε ορισμένες ισορροπίες σήμερα, επικεντρωθείτε λοιπόν σε αυτό τον στόχο τώρα.

Ζυγός

Είναι πολύ σημαντικό το ότι τώρα καταφέρνετε να παίξετε έναν εξισορροπητικό ρόλο, δημιουργώντας ένα πιο αρμονικό κλίμα, ξεπερνάτε εντάσεις και έρχεστε πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε.

Σκορπιός

Μπορείτε κάπως πιο έντονα να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να νοιώσετε αρμονικά. Αυτό θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά είστε σε καλό δρόμο.

Τοξότης

Μπορείτε να είστε πιο ενεργητικοί και πρακτικοί σε όποια κίνηση κάνετε αυτή τη στιγμή, να έχετε όμως περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας τώρα και πίστη στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αν επιλέξετε πραγματικά να πάρετε ένα διάλλειμα σε ό,τι αφορά τις γενικότερες υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να δώσετε την κατάλληλη και διαθέσιμη ενέργεια στον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος

Ειδικά στον δύσκολο τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος, επιλέξτε να είστε προσεκτικοί απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες διαδραματίζονται σε ένα σκοτεινό παρασκήνιο.

Ιχθείς

Είναι μία στιγμή που μπορείτε να προσπαθήσετε να δείτε πίσω από την καταστάσεις και υπεράνω αυτών. Να είσαστε πολύ προσεκτικοί στις εκτιμήσεις σας, μην βιάζεστε αυτή την ώρα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.