Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-10-2017

 Κριός – Δέκα των Κυπέλλων
Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα . Θα αναζητήσετε τα συναισθήματα, τις καταστάσεις και ους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε οικεία.

Ταύρος – Έξι των Ράβδων

Η προστασία είναι ένα από τα σημαντικότερα συναισθήματα για εσάς, γι αυτό και θα έχετε την ανάγκη να βρεθείτε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο σας προσφέρει την ασφάλεια που ζητάτε.

Δίδυμοι – Τρία των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποια λάθη τα οποία θα σας κοστίσουν την τρυφερότητα και την στοργή του συντρόφου σας, ωστόσο εάν κάνετε κάποια υποχώρηση θα περάσετε μια όμορφη βραδιά.

Καρκίνος – ΟΙ Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Μπορεί τα συναισθήματά σας να είναι ανάμεικτα όσον αφορά το ταίρι σας σήμερα και αυτό είναι πιθανό να σας δημιουργήσει μια δυσάρεστη σύγχυση, ωστόσο στο τέλος της ημέρας θα καταφέρετε να ηρεμήσετε.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών

Είναι πιθανό να αναζητάτε, αλλά να νιώθετε πως έχετε χάσει τα στοιχεία της σχέσης σας τα οποία τη καθιστούσαν ξεχωριστή. Μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις, μπορεί να είναι κάτι προσωρινό.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Το γεγονός πως δεν νιώθετε απόλυτη σιγουριά όσον αφορά το ταίρι σας και το μέλλον της σχέσης σας μαζί του, σας παθιάζει ακόμη περισσότερο, αντί να βλάπτει τα συναισθήματά σας.

Ζυγός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Μπορεί να νιώσετε ισχυρή πίεση και άγχος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον σήμερα και γι αυτό θα ζητήσετε καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σας στο τέλος της ημέρας.

Σκορπιός -  Δέκα των Ράβδων

Τα πράγματα μπορεί να είχαν δυσκολέψει την προηγούμενη περίοδο με το ταίρι σας λόγω έλλειψης επικοινωνίας, ωστόσο θα νιώσετε και οι δύο μεγάλη έλξη, λόγω της προηγούμενης ανησυχίας σας.

Τοξότης – Τρία των Σπαθιών

Δεν είστε οι μόνοι οι οποίοι είναι κουρασμένοι και αγχωμένοι στη σχέση σας. Το ταίρι σας είναι επίσης καταβεβλημένο από το καθημερινό του πρόγραμμα και πρέπει να το καταλάβετε και να φερθείτε ανάλογα.

Αιγόκερως -  Ιππότης των Ράβδων

Το πάθος και τα χειμαρρώδη συναισθήματα αγάπης και στοργής που τρέφετε προς το ταίρι σας θα είναι η κινητήρια δύναμη ώστε να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα.

Υδροχόος – Έξι των Σπαθιών

Μπορεί στο παρελθόν να είχατε προβλήματα με το ταίρι σας τα οποία σας φαίνονταν άλυτα, ωστόσο σήμερα θα αντιληφθείτε πως έχετε διορθώσει πολλά προβλήματα της σχέσης σας με το σύντροφό σας.

Ιχθύς -  Έξι των Πεντάκτινων

Η έλλειψη αντοχών θα είναι το στοιχείο το οποίο θα σας κάνει να τρέξετε προς την αγκαλιά του συντρόφου σας και να αναζητήσετε τη στοργή και την αγάπη που σας προσφέρει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.