Γεννήθηκες σαν Σήμερα 18 Οκτωβρίου; Δες τις προβλέψεις σου!

Είστε ένα πολύ δίκαιο πρόσωπο που είναι επίσης αποφασισμένο για σκληρή δουλειά. Η επιτυχία δεν έρχεται συνήθως σε νεαρή ηλικία, αλλά γίνεται μετά από μερικές πρώτες αποτυχίες - και από τη δική σας ενέργεια . Είστε ηγέτης και οραματιστής. Έχετε τα πόδια σας στο έδαφος, αλλά είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε πέρα από αυτό που είναι ακριβώς μπροστά σας. Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με ανθρώπους που σας εξαπατούν.
Παρόλο που έχετε μια ασυνήθιστα ισχυρή ικανότητα να καταλάβετε την ανθρώπινη φύση, όταν εμπλέκεστε προσωπικά, έχετε την τάση να πιστεύετε αυτό που θέλετε να πιστέψετε. Το μυαλό σου είναι οξυδερκές. Όταν πρέπει να ληφθεί μια σημαντική απόφαση, ακούτε τους άλλους, επεξεργάζεστε τις πληροφορίες και στη συνέχεια ακολουθείτε τη διαίσθησή σας. Διάσημοι άνθρωποι που γεννήθηκαν σήμερα: ο Pierre Trudeau, η Μαρτίνα Ναβρατιλόβα, ο Zac Efron, ο Tyler Posey, ο Chuck Berry, ο Jean-Claude Van Damme, ο Freida Pinto.

Τα γενέθλιά σας πέφτουν λίγο μετά από την πανσέληνο φέτος, υποδεικνύοντας μια περίοδο καλή για την επικοινωνία και τη διδασκαλία . Μπορεί να απευθυνθεί ο κόσμος γύρω σας σε εσάς πιο συχνά για συμβουλές και είστε πολύ πρόθυμοι να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Αυτό είναι ένα ισχυρό έτος για τη δημοσιότητα και κάθε άλλη προσπάθεια που περιλαμβάνει τη διάδοση ιδεών μέσω του λόγου για εσάς. Επίσης, η ικανότητά σας να είστε αντικειμενικοί - ή να δείτε την "μεγάλη εικόνα" - μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη και θετική φέτος.

Η διαμετακόμιση του Κρόνου σχηματίζει φέτος ένα εξάγωνο με τον Ήλιο σας, προσθέτοντας ένα ωραίο επίπεδο παραγωγικότητας και πρακτικότητας σε αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Οι ευθύνες είναι ευκολότερες και απολαμβάνετε τα οφέλη από την οργάνωση και την τάξη σε διάφορους τομείς της ζωής. Αυτή η επιρροή σας βοηθά να σας κρατήσετε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο. Ως επί το πλείστον, τα πόδια σας είναι στο έδαφος. Είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας και είστε πιο πρόθυμοι να αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις. Η ανησυχία σας για το μέλλον σας είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο και μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έργα που ξεκινάτε ή οι επενδύσεις που κάνετε, φέτος θα σας ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια. Οι πρεσβύτεροι ή οι υπάλληλοί σας τείνουν να σας βλέπουν ευνοϊκά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή σας. Ένα από τα βασικά κλειδιά για την επιτυχία φέτος είναι η υιοθέτηση μιας ρεαλιστικής, πρακτικής, πειθαρχημένης και ομαλής προσέγγισης στη ζωή σας.

Ωστόσο, ο Ουρανός διέρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο σας φέτος, υποδεικνύοντας ότι ορισμένες περιοχές της ζωής αλλάζουν και εντελώς δραματικά! Τα θέματα προσωπικής ελευθερίας γίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Άλλοι μπορεί να φέρουν αλλαγές στη ζωή σας, είτε αισθάνεστε έτοιμοι για αυτές είτε όχι. Στην πραγματικότητα, είστε πιο ευγενείς από ό, τι νομίζετε. Οι αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με άλλους σε επίπεδο σχέσεων είναι ουσιώδεις για την προσωπική σας ανάπτυξη, ακόμα κι αν αισθάνεται λίγο ασταθείς προς το παρόν .

Αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά πολυάσχολο έτος και μερικές φορές ένα υπερδιεγερτικό! Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε πολλά διαφορετικά έργα αλλά μπορείτε να υπερεκτιμήσετε πόσο χρόνο και ενέργεια έχετε για να τα αναπτύξετε. Αυτό μπορεί να είναι ένα έτος κατά το οποίο χτίζετε πίστη και εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα, τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Μπορείτε να ζήσετε μια ισχυρότερη επιθυμία να αναζητήσετε νέες εμπειρίες μάθησης.

Είναι μια καλή στιγμή για συνεργασία με άλλους. Τα άτομα με τα οποία συνδέεστε τώρα τείνουν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να σας ενθαρρύνουν να έχετε την εμπιστοσύνη να ακολουθήσετε αυτό που επιθυμείτε. Μια σχέση μπορεί να ενταθεί ή να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Οι φυσικές επιθυμίες και τα πάθη μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο.

Ο Άρης βρίσκεται σε σύμπνοια με τον Πλούτωνα στο διάγραμμα ηλιακής επιστροφής και η φιλοδοξία σας διεγείρεται - είστε αποφασισμένοι να συναντήσετε ή να υπερβείτε τους στόχους σας. Μπορείτε να φέρετε μεγάλη πειθαρχία και νόημα στη ζωή σας φέτος. Αυτή είναι μια ισχυρή επιρροή που σας βοηθά να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, να λάβετε αποφασιστική δράση και να προχωρήσετε μετά σε αυτό που θέλετε. Δεν θα πάρετε "όχι" για απάντηση φέτος. Μπορεί να αναθεωρήσετε πλήρως ένα σημαντικό έργο ή μια περιοχή της ζωής σας, ή θα μπορούσατε να σκεφτείτε να ξεφορτωθείτε κάτι στη ζωή σας για να προχωρήσετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι μια εποχή που απολαμβάνετε μια ισχυρή αίσθηση σκοπιμότητας, εστίασης και αποφασιστικότητας.

Ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για ίσες, δίκαιες και ισορροπημένες σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρότερη κλίση προς την ενότητα. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη αφοσίωση και έμφαση στην πίστη στις σχέσεις σας. Είστε επίσης πολύ πρόθυμοι να κάνετε θυσίες για την αγάπη και τη φιλία, καθώς και προς το συμφέρον της εξοικονόμησης για κάτι ξεχωριστό και επιχειρηματικές επιδιώξεις. Η εργασία είναι πιο ικανοποιητική από το συνηθισμένο.

Το επόμενο έτος είναι εξαιρετικό για να απολαύσετε την εργασία που κάνετε και για να ρίξετε πολλή ενέργεια σε αξιόλογες αναζητήσεις. Θα μπορούσατε να βρεθείτε στο ρόλο του οδηγού ή του δασκάλου. Μπορεί να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές φέτος - είναι απίθανο να είναι μια συνηθισμένη χρονιά. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για σταθερή δουλειά και πρακτική επιτυχία. Μην έχετε ανυπομονησία, ωστόσο. Οι σχέσεις που δεν υποστηρίζουν την ανάπτυξη, τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και την πρόοδο μπορεί να μην είναι ανεκτές τώρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.