Αστρολογικό Δελτίο 18-10-2017

Ώρα για επικοινωνία και πρωτοβουλίες. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία έρχεται να διορθώσει την διάθεσή μας και να μας κάνει να αισθανθούμε πιο θετικά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είναι μία στιγμή που θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε πολύ καλύτερα τα σχέδιά μας, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να κλείσουμε σημαντικές συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν τους επαγγελματικούς μας στόχους.
Κοινωνικοί θα είμαστε με την σύνοδο Σελήνης Αφροδίτης. Πρόκειται να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα μέσα στην συνεργασία, αλλά το μυαλό μας δεν θα μπορεί αν μένει τόσο συγκεντρωμένο στη δουλειά, καθώς υπάρχει μεγάλος ερωτισμός . Προσοχή όμως στον οικονομικό, διότι με αυτή την όψη θα έχουμε την τάση να προχωράμε σε σπάταλες δαπάνες.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να είστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Οι Κριοί να είσαστε αποφασιστικοί. Οι Ζυγοί έχετε θετικές σκέψεις . Οι Καρκίνοι αποφύγετε σπατάλες. Οι Αιγόκεροι συντονίζεστε πιο εύκολα. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε επικοινωνιακοί και άμεσοι. Οι Δίδυμοι έχετε καθαρές και νέες ιδέες. Οι Τοξότες κλείστε συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Οι Παρθένοι επικοινωνείτε τις ιδέες σας. Οι Ιχθείς είστε κάπως πιο γειωμένοι. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε μια κάπως πιο χαλαρή διάθεση. Οι Υδροχόοι να είσαστε αυθόρμητοι. Οι Λέοντες δράτε με κάποια φαντασία . Οι Ταύροι είστε αποσπασμένοι από ερωτικά σας ζητήματα. Οι Σκορπιοί να είσαστε πιο εύκολοι απέναντι σε συνεργασίες . Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Σύνοδος
Αφροδίτη
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.