Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 18-10-2017

Τι μπορεί να συνδέει το απόλυτο θηλυκό Μπριζίτ Μπαρντό με την Άνκελα Μέρκελ και τον Γούντι Άλλεν; Πολύ απλά, στον γενέθλιο χάρτη τους αυτές οι προσωπικότητες έχουν το παράξενο σημάδι της συνόδου Δία – Ερμή! Μια τέτοια σύνοδο θα ζήσουμε σήμερα, και μάλιστα στο πιο ερωτικό ζώδιο, τον Σκορπιό. Είναι η τέλεια στιγμή για να συνδέσετε το πάθος με το μυαλό σας, την καρδιά με το σώμα, τον ανώτερο εαυτό με τα ένστικτα. Όλα αυτά είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του έρωτα.
Η συνεννόηση του Ερμή με τον Δία φέρνει καλά νέα, αισιοδοξία και ευτυχισμένο πνεύμα . Η τύχη έρχεται σε πολλούς τομείς της ζωής, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνήσετε ερωτικά με τους άλλους. Πρέπει να αισθάνεστε ευρύτητα, γενναιοδωρία και κοινωνικότητα.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο αμόρε! Τα ταξίδια και οι μικρές διαδρομές μπορεί να γίνουν αφορμή νέων γνωριμιών. Ο ενθουσιασμός και η θετική σκέψη σας σημαίνει ότι σχεδόν οτιδήποτε θέτετε στο μυαλό σας θα πετύχει.

Πολλές ιδέες μπορούν να έρθουν στο μυαλό σας, δοκιμάστε να γράψετε. Η κοινωνική γοητεία, η τακτικότητα και η διπλωματία κάνουν την στιγμή κατάλληλη για να διευθετήσετε τις διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ή ανάμεσα στους φίλους ή την οικογένειά σας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε κάθε τομέα της ζωής, και φυσικά στον ερωτικό χορό μπορείτε να ζητήσετε καλύτερο παρτενέρ!

Μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, αλλά ίσως χρειαστεί βοήθεια για να ελέγξετε τις μικρότερες λεπτομέρειες. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο φλερτ, αλλά μην πέσετε με τα μούτρα σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε.

Το να κάνετε σχέδια για το μέλλον ευνοείται, αλλά μην ξεχάσετε να βγείτε και να δείτε ανθρώπους σήμερα. Η ερωτική προσέγγιση θα είναι ευκολότερη λόγω της θετικής σας ενέργειας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.