Φλερτ με τα Άστρα 18-10-2017

Ναι, ναι και πάλι ναι! Ο μικροσκοπικός Ερμής και ο γιγάντιος Δίας, ακριβώς σήμερα, ολοκληρώνουν την όψη συνόδου στον αφάνταστα ερωτικό Σκορπιό! Είναι σαν ένα τηλεσκόπιο και ένα μικροσκόπιο να πέφτουν ταυτόχρονα επάνω στον έρωτα και να τον κάνουν φύλλο και φτερό! Και όλο αυτό το σκηνικό, μόλις λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη στον Ζυγό! Είναι μια μαγεμένη ημέρα, γεμάτη πάθος, πόθους, ευκαιρίες, αλλά και ζήλια, και σκηνικάκια και τερτίπια. Αν δεν παίξετε σήμερα τον κεντρικό ρόλο στην όπερα του έρωτα, πότε θα το κάνετε, ε;
Να στείλω;

Βεβαίως. Και ειδικά να στείλεις μηνύματα με πάθος, από αυτά τύπου «έλα τώρα μη γίνει χαμός». Ο Σκορπιός που κυριαρχεί στην ερωτική παλέτα θέλει ακραίες συμπεριφορές. Τόλμα τις!

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Ε… χμ… Όχι. Πολύ καλή ημέρα για φλερτ και σχέσεις, αλλά η ζήλια χτυπάει ταβάνι. Δεν είναι η στιγμή να ανακαλύψεις πόσο πολύ ταπεραμέντο έκρυβε κάτω από το συνηθισμένο του παρουσιαστικό ο σύντροφός σου…

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Αυτό ναι, οπωσδήποτε. Η μέρα έχει μια τάση στην υπερβολή . Τώρα, όχι ακριβώς μεταξωτά. Διάλεξε κάτι σε 50 αποχρώσεις του γκρι, μαζί με τα αξεσουάρ. Το έπιασες το νόημα.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Μπορείς να το πάρεις όπως θες σήμερα. Κυρίως, μπορείς να το πάρεις στραβά! Θα παίξουν πολλές παρεξηγήσεις για ψύλλου πήδημα (και πολύ περισσότερο, αν δεν είναι του ψύλλου το θέμα).
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.