Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-10-2017

 Κριός – Άσσος των Ράβδων
Μην απορρίψετε κάτι τώρα, το οποίο έχει θετικές πιθανότητες έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει ανοδική πορεία. Να είστε άμεσοι και κατανοητοί σε ό,τι έχετε να πείτε , αλλά και να κάνετε.

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι

Να είσαστε χαλαροί και σίγουροι, καθώς είστε μέσα στα άτομα τα οποία επηρεάζονται θετικότερα μέσα στην ημέρα. Μην κάνετε πίσω τώρα, για κανέναν λόγο.

Δίδυμοι – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα σήμερα, μέσα από το φλερτ. Μπορείτε να γίνετε μέσα από αυτό πολύ ερωτικοί και να προκαλέσετε το ενδιαφέρον, ασκώντας μεγάλη γοητεία .

Καρκίνος – Το Άρμα

Είναι μία στιγμή που ο ερωτισμός σας δεν είναι ακριβώς τόσο ρομαντισμός, αλλά θα καταφέρετε να βγάλετε μία καλώς εννοούμενη επιθετικότητα, καθώς θα είσαστε άμεσοι.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας

Μην κάνετε σήμερα καμία οικονομία δυνάμεων, να είσαστε μπροστά σε ό,τι συμβαίνει και να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, μην οπισθοχωρείτε.

Παρθένος – Ακόλουθος των Σπαθιών

Η ευκολία σας στο να χειρίζεστε με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις συζητήσεις σήμερα, είναι κάτι το οποίο πραγματικά θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο αποτελεσματικό φλερτ.

Ζυγός – Εννιά των Πεντάκτινων

Είστε ερωτικοί και δεν φαίνεται να θέλετε να το κρύψετε και μάλιστα πολύ καλά κάνετε. Να έχετε αυθορμητισμό σήμερα και βεβαιότητα για τον εαυτό σας και τις κινήσεις σας.

Σκορπιός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Επιλέξτε την ηρεμία και όχι τις εντάσεις, επιλέξτε την αρμονία και την ισορροπία και όχι τις καταστάσεις ου οδηγούν σε μονοδρόμους, επιλέξτε την αγάπη, ενάντια στο μίσος.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα

Τα ταλέντα σας και η διαίσθησή σα εύκολα κάνουν τώρα την εμφάνισή τους και μέσα από αυτά κερδίζετε την ημέρα. Ταυτόχρονα, έχετε μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία .

Αιγόκερως – Επτά των Σπαθιών

Είναι μία στιγμή που φτάνουμε στο σημείο πραγματικά να σας παρακαλάμε να αφήσετε πίσω κάποια άγχη σας και εντάσεις που προκύπτουν από την εξάντλησή σας, χαλαρώστε λοιπόν.

Υδροχόος – Πέντε των Ράβδων

Είναι ώρα να αφήσετε πίσω πλέον ορισμένες εντάσεις οι οποίες μπορεί να οδηγούν σε ορισμένα αδιέξοδα. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε πλήρως, αλλά η ημέρα έχει θετικότητα.

Ιχθείς – Η Σελήνη

Αυτό που μπορεί να μην καταλάβετε σήμερα από την αρχή της ημέρας, αλλά βέβαια δεν θα αργήσετε και πολύ να το αντιληφθείτε, είναι πως από μέσα σας βγαίνει ιδιαίτερος ερωτισμός τώρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.