Ερωτοσκόπιο 18-10-2017

Κοινωνικότητα και θετική διάθεση σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, κάτι που αποτελεί έναν πάρα πολύ ερωτικό συνδυασμό. Θα είμαστε πιο χαλαροί απέναντι σε κοινωνικές συναντήσεις και θα υπάρχει μεγάλος αισθησιασμός στην γενικότερη ατμόσφαιρα . Είναι πολύ καλή στιγμή για την δράση μας.
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία έρχεται να παίξει τον δικό του ρόλο, δίνοντάς μας δύναμη και αποφασιστικότητα. Θα έχουμε μεγάλη ευκολία στην επικοινωνία και γινόμαστε πιο πειστικοί.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε ερωτικοί και αυθόρμητοι. Οι Κριοί κάντε μεγάλες κινήσεις. Οι Ζυγοί να είσαστε ευθείς. Οι Καρκίνοι μην αφήνετε ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σας. Οι Αιγόκεροι να κάνετε την υπέρβαση σήμερα. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε στόχους και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Οι Δίδυμοι δεν αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν. Οι Τοξότες έχετε διορατικότητα. Οι Παρθένοι μην φοβάστε τίποτα και κανέναν. Οι Ιχθείς είστε συγκριτικά πιο ρεαλιστές. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μην κάνετε πίσω τώρα. Οι Υδροχόοι είστε πιο ερωτικοί. Οι Λέοντες έχετε αυτοπεποίθηση. Οι ταύροι έχετε μεγάλη ευκολία στο φλερτ. Οι Σκορπιοί να είσαστε σαφείς και αν μην κάνετε παλινωδίες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.