Η Μοίρα του Ήλιου Σήμερα 18-10-2017

Η 25η προς 26η Μοίρα του Ζυγού που φιλοξενεί τον Ήλιο σήμερα βρίσκεται βέβαια στην Διακεκαυμένη οδό, αυτήν την παράξενη ζωδιακή περιοχή στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και τις 10 πρώτες του Σκορπιού στην οποία συμβαίνουν τα θαύματα, αλλά και τα τραύματα. Αν έχετε παρατηρήσει την ζωή σας, θα δείτε ότι έχει πάρει έναν πιο μυστικό χαρακτήρα, ότι γίνονται αναπάντεχα συμβάντα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Να μην ανησυχείτε, αλλά και να μην εφησυχάζετε. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο με την προσευχή αυτό το διάστημα, τα ουράνια είναι ανοιχτά.
Αυτή η μοίρα, αν είναι γενέθλια, δίνει απεριόριστη επιτυχία στον άνθρωπο, χωρίς να ξεσηκώνει παράλληλα φθόνο από τους άλλους. Αν σήμερα έχετε κάποια σοβαρή επιδίωξη, αν θέλετε κάτι πολύ, και ειδικά στον εργασιακό τομέα, μπορείτε να το επιτύχετε με μέσο την συνεργασία και την προσφορά προς τους γύρω σας.

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για κάθε είδους σχέσεις. Τολμήστε να έχετε ένα πρώτο ραντεβού, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δεσμευτείτε με κάποιον για πάντα, ακόμα κι αν νομίζετε ότι απλά παίζετε ένα ερωτικό παιχνίδι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.