Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός
Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν τον συνδυάσετε με την ρομαντική σας διάθεση.

Ταύρος

Είναι πολύ σημαντικό να είστε πιο άνετοι σήμερα. Ο μεγάλος ερωτισμός ο οποίος απόψε το βράδυ θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσεις ως προς αυτήν την κατεύθυνση, να είστε έτοιμοι.

Δίδυμοι

Η ευκολία σας στην επικοινωνία θα είναι το δυνατό σας όπλο για σήμερα και δεν πρέπει να το αφήσετε να πάει χαμένο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνετε την κίνησή σας.

Καρκίνος

Να είσαστε σαφείς σε ό,τι λέτε και κάνετε. Μπορεί και να μην έχετε ξεπεράσει ορισμένους φόβους και κάποιες αναστολές, όμως ο ερωτισμός της ημέρας θα σας βοηθήσει

Λέων

Να έχετε μεγαλύτερο θάρρος σήμερα ώστε να μπορείτε να είστε πιο έτοιμοι να κάνετε ορισμένες απαιτητικές σας κινήσεις. Μην φανείτε να απέχετε χαμηλωμένο το βλέμμα σας.

Παρθένος

Η μεγάλη σας ευκαιρία στο να ανοίξετε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Γενικώς θα έχετε την τάση να χειρίζεστε πολύ καλά την επικοινωνία σήμερα.

Ζυγός

Θα έχετε τόσο ερωτισμό, όσο απαιτείται για σήμερα και μπορεί και παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει για κανένα λόγο να βάλετε μπροστά τις διάφορες πιθανές σας αναστολές .

Σκορπιός

Η διάθεσή σας μπορεί να γίνει πιο παιχνιδιάρικη απόψε και αυτό θα σας προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία . Να είστε έτοιμοι να υπάρξουν ορισμένα ενδιαφέροντα σκηνικά απόψε.

Τοξότης

Χάρις την μεγάλη σας διαχυτικότητα, η οποία σήμερα γίνεται φανερή, θα καταφέρετε να ασκήσετε πολύ έντονα την γοητεία σας, επάνω στο πρόσωπο το οποίο σας αφορά, να έχετε θάρρος.

Αιγόκερως

Είναι πολύ καλή στιγμή να αφήσετε ορισμένες υποχρεώσεις και να κοιτάξετε πιο σοβαρά αυτή τη φορά ορισμένους ερωτικούς σας στόχους που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν .

Υδροχόος

Να είστε πιο άμεσοι και αν αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα ταλέντα και χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτετε, για να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο το οποίο σας αφορά. Να έχετε δύναμη και απόφαση.

Ιχθείς

Φτάνετε τώρα σε μία πολύ καλή στιγμή. Θα είναι μία ώρα που θα έχετε όντως μεγαλύτερη ευκολία στο να επεξεργαστείτε τα πράγματα, αξιοποιήστε λοιπόν την ημέρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.