Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι
Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης σας. Η βραδιά σας θα είναι τρυφερή και τα συναισθήματά σας δυνατά.

Ταύρος – Τρία των Ράβδων Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε επαγγελματικά προβλήματα τα οποία σας εμποδίζουν όσον αφορά το χρόνο σας και τη διάθεσή σας, ωστόσο δεν θα αφήσετε μικρές αναποδιές να μπουν στη σχέση σας.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων

Αισθάνεστε τα δυνατά συναισθήματα αγάπης τους συντρόφου σας και δεν ξεχνάτε να ανταποδώσετε, προβάλλοντας έντονα την ερωτική και ρομαντική διάθεση που κρύβετε μέσα σας.

Καρκίνος – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να έχετε κάνει λάθος εκτίμηση σε σχέση με κάποιο άτομο το οποίο σας φορούσε ερωτικά. Οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που βλέπουμε με την πρώτη ματιά.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα

Τα προβλήματα του οικογενειακού σας κύκλου είναι πιθανό να σας στερήσουν την ερωτική σας διάθεση και να σας κάνουν να νιώσετε αγχωμένοι, ωστόσο προς το τέλος της ημέρας θα ηρεμήσετε.

Παρθένος – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Δεν είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες της καθημερινότητας αυτήν την στιγμή, μιας και έχετε κουραστεί από τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις σας. Θα προτιμήσετε την παρέα του συντρόφου σας.

Ζυγός – Δύο των Κυπέλλων

Τόσο εσείς όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο έχετε τη διάθεση και την επιθυμία να βρεθείτε κοντά και να νιώσετε τη δύναμη της σχέσης σας. Αφήστε τα συναισθήματα να σας πλημμυρίσουν.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Είναι πιθανό να μην το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά η σχέση σας δεν είναι απλά μια ερωτική περιπέτεια . Έχετε μια βαθιά σύνδεση με το σύντροφό σας, η οποία δεν θα λήξει σύντομα.

Τοξότης – Η Σελήνη

Το  άγχος σας αρχίζει να φεύγει και τη θέση του αντικαθιστά μια αίσθηση προστατευτικότητας προς το ταίρι σας. Νιώθετε πως ο σύντροφός σας είναι εύθραυστος και θέλετε να τον βοηθήσετε.

Αιγόκερως – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε κάνει κάποιο λάθος σε σχέση με το σύντροφό σας και να τον έχετε αδικήσει με κάποιο τρόπο, ωστόσο το γεγονός πως το αντιμετωπίζει με όμορφο τρόπο σας συγκινεί.

Υδροχόος – Εννιά των Πεντάκτινων

Θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να βυθιστείτε στα συναισθήματα του δεσμού σας. Θα παραδοθείτε στην έντονη επιθυμία σας να βρεθείτε μαζί του και θα νιώσετε την αγάπη που σας τρέφει.

Ιχθύς – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο απ' όσο θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με το ταίρι σας
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.