Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 17-10-2017

Μεγάλες ανακατατάξεις σήμερα! Ο Σκορπιός αρχίζει να κυριαρχεί στην ψυχολογική σφαίρα, καθώς τον επισκέπτεται ο Ερμής, ενώ ήδη εδώ έχει εγκατασταθεί ο Δίας και σε λίγο θα έρθει βέβαια και ο Ήλιος . Ο μαγνητικός, βαθιά μυστηριακός και βαθιά ερωτικός Σκορπιός θα φέρει τεράστιες αλλαγές και αναγεννήσεις μέσα από το ερωτικό πεδίο, θα λύσει πολλούς καρμικούς δεσμούς και θα μας απαλλάξει από πολλά βάρη, αλλά θα δημιουργήσει και νέα κιτάπια με ψυχολογικές και ερωτικές οφειλές.
Σήμερα το πρωί, η όψη χιαστί του Άρη-Ουρανού μπορεί προσωρινά να στραγγίσει την ενέργειά μας ή να οδηγήσει σε ανησυχία και ανυπομονησία.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό σήμερα και στη συνέχεια κινείται για να ολοκληρώσει την σύνοδό του  με τον Δία. Ο Ερμής θα διασχίσει τον Σκορπιό μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, οι σκέψεις και οι επικοινωνίες μας διερευνούν όλο το βάθος των σχέσεών μας και έντονες επιθυμίες της λίμπιντο αναδύονται στο μυαλό μας με θάρρος. Ενώ ο Ερμής στον Ζυγό μας ώθησε να βρούμε ισορροπία και να φθάσουμε σε δίκαιες λύσεις, ο Ερμής στον Σκορπιό ξέρει ενστικτωδώς ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη. Ο Ερμής στον Σκορπιό αναζητά αλήθειες σε όλα όσα είναι κρυμμένα και μυστικά . Πρόκειται για μια εποχή που πρέπει να διερευνηθεί, να ψαχτεί, να παρατηρηθεί και να γίνει επίκεντρο της ζωής μας κάθε παρελθούσα πληγή. Ψάχνετε για κίνητρα - όσο πιο βαθιά θαμμένο ένα κίνητρο, τόσο καλύτερα ικανοποιεί τώρα μια διανοητική ανάγκη. Πετάμε επιφανειακούς τρόπους επικοινωνίας υπέρ των βαθιών συνομιλιών. Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά απότομος, βαθύς και αναλυτικός. Ο τρόπος σκέψης τείνει να είναι μονοκατευθυνόμενος και ίσως εμμονικός, αλλά πόσο, πόσο ερωτικός!

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι είναι τα ζώδια που θα δεχτούν τις μεγάλες ευλογίες του Ερμή και θα έχουν την πρωτοκαθεδρία στο φλερτ. Και μιλάμε για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δεν φλερτάρουν απλά, κατακτούν και αλλάζουν πεπρωμένα και ζωές!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.