Ερωτοσκόπιο 17-10-2017

Περίοδος ερωτικών διεκδικήσεων ξεκινά. Ο Ερμής εισέρχεται τώρα στον Σκορπιό. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα αυξήσουμε την δύναμή μας. Θα έχουμε στόχους και θα θέλουμε να τους φέρουμε εις πέρας. Γινόμαστε πολύ διεκδικητικοί και άμεσοι και αξιοποιούμε κατάλληλα την αυξημένη μας διαίσθηση . Δεν σπαταλάμε χρόνο σε άτομα τα οποία βρίσκουμε βαρετά, αναζητάμε ουσία και δράση στον έρωτα. προσοχή όμως, διότι πολλές φορές πρόκειται να δράσουμε υπερβολικά και να γινόμαστε κάπως καταπιεστικοί.
Με την σελήνη να εισέρχεται τώρα στον Ζυγό μπορούμε να βρούμε μία αρμονία μέσα στην ημέρα. Έχουμε την ευκαιρία να επιλύσουμε διαφορές με το αγαπημένο μας πρόσωπο, μέσα από την συζήτηση, επικοινωνώντας βαθειά και ειλικρινά.

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης σε σύνοδο με τον Άρη, κάτι που θα μας δώσει συναισθηματικά κίνητρα ώστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αλλά προσοχή, καθώς δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε καθαρά.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προχωρήστε με περισσότερη ακρίβεια. Οι Κριοί αξιοποιήστε τα έντονα συναισθήματά σας. Οι Ζυγοί βρίσκετε την μέση λύση σε καταστάσεις. Οι Καρκίνοι επιδιορθώνετε λάθη του τελευταίου διαστήματος. Οι Αιγόκεροι αποφύγετε να χάσετε την ημέρα. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε πιο άμεσοι και εξωστρεφείς. Οι Δίδυμοι κάνετε σημαντικά βήματα. Οι Τοξότες αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Παρθένοι έχετε αυτοπεποίθηση. Οι Ιχθείς να είσαστε πιο έτοιμοι. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πολύ δυναμικοί. Οι Υδροχόοι θα επωφεληθείτε αν ακολουθήσετε την παρέα σας. Οι λέοντες είστε πιο ερωτικοί. Οι Ταύροι είστε σε πλαίσιο ισορροπίας. Οι Σκορπιοί μπαίνετε σε μία περίοδο που διεκδικείτε αποφασισμένοι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.