17-10-2017: Ο Ερμής στον Σκορπιό

Μετά από τον πατέρα Δία, και ο υιός Ερμής περνάει στην σκοτεινή και γεμάτη μυστικά, υδάτινη χώρα του σταθερού και καρμικού Σκορπιού. Είναι μια ευκαιρία να γίνουμε όλοι λίγο Σέρλοκ Χολμς, μιας και ο Σκορπιός αγαπάει να αποκαλύπτει μυστικά και να βρίσκει κρυμμένους θησαυρούς. Θα είναι μια αποκαλυπτική περίοδος, θα πάρουν τα πάνω τους οι σκοτεινές δυνάμεις; Ίσως. Αλλά δεν πειράζει, η ζωή χρειάζεται και αυτή την έξαψη των μυστικών για να έχει νόημα και αξία. Το διάστημα από σήμερα έως και τις 5 Νοεμβρίου που ο Ερμής θα είναι στον Σκορπιό, έχουμε να δούμε και να μάθουμε – αλλά και να πάθουμε – πολλά.
Ο Ερμής στον Σκορπιό είναι μια περίοδος ομφαλοσκόπησης, δεν θέλουμε μόνον να μάθουμε τα πάντα για ό,τι μας περιτριγυρίζει αλλά και για τον εαυτό μας.  Είναι μια περίοδος  για την αναζήτηση της ψυχής, την έρευνα και τη χρήση των μυστικών δυνάμεών σας. Είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε ακόμα πιο βαθιά στην προσωπική δουλειά. Μάθε τον εαυτό σου, λέει ο Ερμής από τον Σκορπιό.

Μερικοί άνθρωποι θα γίνουν λυρικοί, άλλοι θα ασχοληθούν με βαθιά φιλοσοφική σκέψη και οι περίεργοι λίγοι θα είναι τόσο ενδοσκοπικοί που η επικοινωνία μαζί τους μπορεί να είναι σπάνια.

Τα μυστικά μπορεί να αποκαλύπτονται ή να αποκρύπτονται, ενώ ο Ερμής διεισδύει βαθιά μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού και θα υπάρξουν περισσότερα από ένα παζλ ή μυστήρια για να ξετυλίξουμε το κουβάρι τους.

Ίσως να είναι δύσκολο να φωνάξετε αυτό που νιώθετε ή να καταλάβετε πλήρως τι σκέφτεστε, αλλά να είστε διατεθειμένοι να εισέλθετε σε άγνωστο έδαφος και να ακούτε προσεκτικά και με διορατικότητα τις νέες αντιλήψεις. Το να μείνετε  ήσυχα για σύντομες περιόδους σιωπής και μοναξιάς μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας και στην εσωτερική σας φωνή.

Τα δώρα του Ερμή στον Σκορπιό δεν γίνονται αμέσως φανερά, πρέπει να σκάψουμε με τα ίδια μας τα χέρια στο έδαφος της ψυχής μας για να τα ανακαλύψουμε. Αλλά, είναι τόσο γοητευτικό να βρίσκεις ψήγματα χρυσού μέσα στην ταπεινή ύλη! Καλό κυνήγι θησαυρού!

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.