Ερωτική Σελήνη 17-10-2017

Η ενέργεια του φεγγαριού σήμερα, ελάχιστα πριν την φάση Νέας Σελήνης, είναι μαγευτική. Θα περάσει από την καρμική Παρθένο στον επικοινωνιακό Ζυγό, χαρίζοντας μας μια μέρα γεμάτη ένταση, διαφοροποιήσεις, συναισθήματα παλλόμενα και γεμάτα χρώματα . Δεν είναι μια εύκολη ημέρα, αλλά είναι γεμάτη από εκπλήξεις, ερωτικές ανακαλύψεις, ένα παιχνίδισμα από το πιο βαθύ συναίσθημα έως την πιο ανάλαφρη διάθεση για περιστασιακό φλερτ. Και όλα αυτά, μαζεμένα!
Η Σελήνη ενώ θα βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο κάνει ένα πραγματιό κρεσέντο όψεων. Θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Χείρωνα, τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Άρη. Αυτά όλα μέχρι το μεσημέρι, ενώ από τις 14.27 έως τις 20.35 που εισέρχεται στον Ζυγό θα είναι Κενή Πορείας – το μεσημέρι μην αποφασίσετε να κάνετε ένα φλερτάκι από την δουλειά, θα πέσει στο Κενό Φεγγάρι και θα είναι άδοξο.

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη μας δυσκολεύει. Οι όψεις της, τονισμένες και από την δύναμη του Άρη, μας ωθούν να είμαστε κάπως απότομοι στις κρίσεις μας προς τους άλλους. Δεν ευνοείται καθόλου μια προσπάθεια επανασύνδεσης, καθώς θα είμαστε αμείλικτοι στην κριτική μας και δεν θα δένει με τίποτα το ερωτικό γλυκό.

Από το βραδάκι και μετά που ο Ζυγός ανατέλλει στην ερωτική σφαίρα όλα αλλάζουν, αλλά δεν γίνονται πολύ εύκολα. Η Σελήνη θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, αλλά αρχίζει και μια θετική προσέγγιση εξαγώνου με τον Κρόνο – με τον οποίο μέσα στην ημέρα ήταν μαλωμένη! – που θα εξισορροπήσει τις ανάγκες μας για μόνιμες σχέσεις.

Το γενικό κλίμα της ημέρας από άποψη σεληνιακής επιρροής δεν μας βοηθάει να δούμε πάρα πολύ ανοιχτόκαρδα τον έρωτα, εκτός κι αν αποφασίσουμε να παραδοθούμε στις ποιότητες του Ζυγού, που μπορεί και συνταιριάζει τις αντιθέσεις λες και δεν τρέχει τίποτα! Προσέξτε λίγο τα παράπονα, θα είναι μεγαλύτερα από το πραγματικό πρόβλημα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.