Αστρολογικό Δελτίο 17-10-2017

Προσπάθεια για απόκτηση ουσιαστικής γνώσης των πραγμάτων από σήμερα. Ο Ερμής εισέρχεται τώρα στον Σκορπιό. Οι συζητήσεις άνευ νοήματος και η αδιαφορία θα μας κουράζουν και θα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ζητήματα ουσίας. Η αυξημένη μας διαίσθηση θα είναι ένα σημαντικό μας όπλο, προσοχή όμως, διότι μπορεί να χρειαστεί κάποιες φορές κάποια λογική επεξεργασία των ζητημάτων. Αν και είναι ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για τη προσωπική μαςεπιτυχία σε βασικούς μας στόχους, παρόλα αυτά προσοχή ώστε να μην στραφούμε εναντίον κοντινών μας προσώπων. Είναι ένα διάστημα που προσπαθούμε δυναμικά για το καλύτερα. Η επιρροή της διέλευσης θα διαρκέσει έως και τις 5 Νοεμβρίου του 2017.
Η Σελήνη τώρα εισέρχεται στον Ζυγό και πρόκειται να μας υποστηρίξει να βρούμε κάποια ισορροπίαστα πράγματα, κάτι που θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό. Γινόμαστε πιο διπλωματικοί και δεν είμαστε έτοιμοι να τα παίξουμε «όλα για όλα»/
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο πρόκειται να φέρει κάποια δυσκολία στο να διατηρήσουμε τηνεμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θα έχουμε όρεξη για να εργαστούμε, αλλά δεν πιστεύουμε τόσο στα θετικά μας αποτελέσματα. Αυτό τελικά οδηγεί και σε μία τάση απομόνωσης.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες. Οι Κριοί κατεβάστε τους τόνους. Οι Ζυγοί είστε σε θέση να ασκήσετε διπλωματία. Οι Καρκίνοι είστε πιο ήρεμοι. Οι Αιγόκεροι αποφύγετε να ρίχνετε την αυτοπεποίθησή σας. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αυξάνετε την δύναμή σας. Οι Δίδυμοι είστε αποτελεσματικοί. Οι Τοξότες κάνετε ορισμένες σημαντικές κινήσεις. Οι Παρθένοι είστε πιο άμεσοι. Οι Ιχθείς προσέξτε κάπως την σχέση σας με τους συνεργάτες σας. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσπαθείτε να εδραιώσετε την ισχύ σας. Οι Υδροχόοι ζητήστε την συμβουλή έμπιστων προσώπων. Οι Λέοντες μπορείτε να εκφράσετε απαιτήσεις. Οι Ταύροι είστε πολύ μετρημένοι και καίριοι. Οι Σκορπιοί είστε άμεσοι και πολύ δυναμικοί. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Σύνοδος
Αφροδίτη
Σελήνη
Σύνοδος
Αρης
Σελήνη
Τετράγωνο
Κρόνος
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.