Φλερτ με τα Άστρα 17-10-2017

Γενικά η ημέρα σήμερα είναι στα πολύ καλά της, μιας και υπάρχουν πολλοί τομείς οι οποίοι θα ευνοηθούν, ενώ θα νιώθουμε θετικά συναισθήματα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο λόγος θα είναι φυσικά οι σημερινές όψεις, αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε επαγγελματικά προβλήματα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θετικοί. Ο μικρούλης – αλλά φαρμακερά σημαντικός – Ερμής περνάει σήμερα στον Σκορπιό και ο έρωτας γίνεται μια βασανιστική υπόθεση χρεών, παθών και ορέξεων! Ακόμη και αν αυτό μας κουράσει, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα μας κάνει γλυκείς και παιγνιωδώς ανταγωνιστικούς με το ταίρι μας και τέλος, το μεγάλο ατού της ημέρας, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία, η οποία θα ευνοήσει την τύχη μας τόσο όσον αφορά το φλερτ, αλλά και γενικότερα τους τομείς της ζωής μας με τους οποίους ασχολούμαστε έντονα αυτήν την περίοδο.
Να στείλω;

Εννοείται πως στέλνουμε σήμερα. Η ημέρα είναι εξαιρετικά τυχερή και αν μας ενδιαφέρει το πρόσωπο προς το οποίο στέλνουμε αυτή θα είναι μια τέλεια περίοδος για κουβεντούλα.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Άνετα. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα βέβαια, τα οποία θα έχουν κυρίως να κάνουν με τη συνεννόηση και τον συγχρονισμό, αλλά δεν πτοούμαστε έτσι εύκολα εμείς!

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα γενικά σήμερα φωνάζει χρώμα. Θα ευνοηθεί πολύ ένας κομψός και γουστόζικος συνδυασμός χρωμάτων. Φοράμε λίγο πιο σεμνό πατούμενο και βγαίνουμε για χαμό.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται με άνεση, μιας και οι πλανήτες είναι εξαιρετικά συγχωρητικοί αυτήν την περίοδο. Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν θέλουμε να ικανοποιήσουμε τα γούστα μας, ακόμη και αν πηγαίνουν λίγο κόντρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.