Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-10-2017

Κριός
Αν και η ημέρα για εσάς είναι θετική, καθώς παρουσιάζετε ένα πρόσωπο αισθησιακό και ερωτικό, μαζί με μεγάλο δυναμισμό, προσέξτε να μην κάνετε κινήσεις επιπόλαιες και βιαστικές.

Ταύρος

Αξιοποιήστε την θετική σας διάθεση για να αποδείξετε την ερωτικότατά σας, σήμερα. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε ορισμένες ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, κάντε την κίνησή σας.

Δίδυμοι

Να είστε άμεσοι και να μην κάνετε κύκλους σήμερα, καθώς έχετε την ευκαιρία τώρα να δείτε και να εξετάσετε ορισμένες καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Φύγετε από τα καθιερωμένα.

Καρκίνος

Η θετική ημέρα θα φανεί σύντομα για εσάς. Αν καταφέρετε να βρείτε και μία ισορροπία μεταξύ του συναισθήματος και της λογικής, θα ικανοποιηθείτε από τα αποτελέσματα των ενεργειών σας.

Λέων

Μπορείτε να είστε πιο άμεσοι σε όσα έχετε να πείτε και σε όσα έχετε να κάνετε, αυτή τη στιγμή. Βεβαιωθείτε πως αυτό θα το πράξετε και δεν θα απέχετε από τις σημερινές διεργασίες.

Παρθένος

Καθώς η δυναμική πλευρά σας εμφανίζετε σταδιακά, αξιοποιήστε αυτό το διάστημα ορισμένων ημερών για να αναζητήσετε μέσα σας το τι πραγματικά ζητάτε, αξιοποιώντας αποφάσεις του τελευταίου διημέρου.

Ζυγός

Είστε πιο εναρμονισμένοι στις καταστάσεις και αυτό σας βοηθά πάρα πολύ ως προς το να αντιμετωπίσετε καταστάσεις δύσκολες και απαιτητικές. Θα έχετε πειθώ και θα φέρνετε ισορροπία.

Σκορπιός

Είστε μέσα σε ένα κλίμα θετικότητας που η δύναμής ας αυξάνεται και ανανεώνεται. Η διαίσθησή σας θα μπορέσει να αποτελέσει σημαντικότατο όπλο για αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Εντοπίστε τώρα ορισμένα από τα αδύναμα σημεία σας, ώστε να μπορέσετε να είστε πιο αποτελεσματικοί μέσα στις επόμενες κινήσεις σας, αξιοποιήστε παλαιότερες εμπειρίες .

Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή είστε σε μία φάση κατά την οποία λειτουργείτε πολύ ατομικά φαίνεται πως οι κινήσεις σας δεν διακατέχονται από βεβαιότητα, αντιμετωπίστε τους φόβους σας.

Υδροχόος

Είστε μέσα σε ένα θετικό κλίμα, αλλά πρέπει να δείχνετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. αν νοιώσετε ανασφάλεια, μην φοβηθείτε να συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα.

Ιχθείς

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείστε. Προσπαθήστε λοιπόν αυτό το μικρό διάστημα να δείτε πιο καθαρά τις παρούσες καταστάσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.