16-10-2017: Εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου

Μια πολύ υποστηρικτική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ζυγό και τον Κρόνο από τον Τοξότη έρχεται με το ξεκίνημα της εβδομάδας να βάλει τις βάσεις για ένα τέλειο ξεκίνημα. Το αξάγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ήλιο θα βοηθήσει όλο το λέγμα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα φέρει επιμονή στους στόχους μας και καλή σχέση ανάμεσα σε άτομα διαφορετικής ηλικίας. Είναι η ιδανική επιρροή για να μονιμοποιηθούν σχέσεις - άρα έρχονται και κάποιες προτάσεις γάμου - ενώ ευνοούνται πολύ τα πεδία της έρευνας και της αρχαιολογίας, εκτός των άλλων.
Η διαμετακόμιση αυτή και η θηλυκή σχέση εξαγώνου ανάμεσα σε δύο πατερναλιστικούς πλανήτες φέρνει υπομονή, επιμονή και ισχυρή ηθική σε θέματα εργασίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με την αίσθηση του καθήκοντος και της σοβαρής στάσης καθιστούν αυτό το διάστημα όλης της εβδομάδας εξαιρετικό χρόνο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε πρακτικά αποτελέσματα και να μην κάνετε λάθη .

Σοβαρές ή δύσκολες εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες ή να ζητήσετε να δώσετε οδηγίες σε άλλους. Οι νεότεροι μπορούν να αναζητήσουν τη σοφία σας και αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές ή συμβουλές των ηλικιωμένων.

Μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των άλλων αυτή τη στιγμή, ειδικά εκείνων που 'εχουν εξουσία όπως οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί ή οι προϊστάμενοι. Η πρόοδος και η αναγνώριση είναι επίσης δυνατές τώρα, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή . Βασικά, αυτή είναι η ώρα για σκληρή δουλειά, επειδή θα νιώσετε σαν να χάνετε χρόνο αν ασχοληθείτε με χαλάρωση ή πάρτι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.