Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 16-10-2017

Τι; Δεν μπορεί να είναι πάλι Δευτέρα! Πρέπει να υπάρξει ένας νόμος εναντίον τέτοιων ανισορροπιών! Μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε σύγχυση, υπνηλία ή ζαλάδα σήμερα - ακόμα κι αν δεν έχετε περάσει με κάποιο έξαλλο πάρτι το Σαββατοκύριακο. Μια αντίσταση να σηκωθείτε από το κρεβάτι προκύπτει από την αντίθεση Σελήνη-Ποσειδώνα που θολώνει τις γραμμές της πραγματικότητας και προσθέτει μια άλλη κοσμική αίσθηση στην ημέρα: δεν είναι καλή στιγμή για λογική σκέψη, λήψη αποφάσεων ή ανάλυση. Ούτε στα ερωτικά θέματα ούτε γενικότερα. Αυτή η ενέργεια είναι τέλεια όμως για φανταστικές επιδιώξεις αν πάρετε ένα ρεπό, πάρετε και το ταίρι σας αγκαλιά και αφήσετε το εσωτερικό παιδί σας να παίξει! Τα μεταβλητά ζώδια - Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς - έχουν πολλά να μάθουν μέσω του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας στο ερωτικό πεδίο.
Πέρα από την Σελήνη που ξοδεύει την ημέρα στην οργανωμένη, προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες, χρήσιμη Παρθένο, έχουμε και ένα άλλο αυστηρό σετ ενεργειών, αφού εμπλέκεται ο Κρόνος . Απολαύστε ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ήλιο σήμερα το πρωί που υποστηρίζει τον εαυτό σας πειθαρχώντας τον να φέρει περισσότερους σκοπούς και πρακτικότητα στη ζωή σας. Αυτή είναι η εποχή της αυτογνωσίας που οδηγεί σε ρεαλιστικά σχέδια και στόχους.

Η επιρροή του Ήλιου-Κρόνου κρατά τα πόδια μας στο έδαφος. Προτιμούμε συντηρητικές, ασφαλείς κινήσεις τώρα - αργή και σταθερή πρόοδος μας ταιριάζει. Είναι μια καλή μέρα για τη λήψη αποφάσεων τις σχέσεις που δημιουργούν εμπιστοσύνη και αίσθηση αξιοπιστίας. Νιώθουμε γειωμένοι και σταθεροί. Είναι εύκολο να κολλήσετε σε μια συγκεκριμένη εργασία και να προχωρήσετε. Επίσης είναι τέλεια επιρροή για να το πάρετε, κύριε, το κορίτσι, ή τουλάχιστον να την ενημερώσετε πότε το βλέπετε να το σοβαρεύετε το θέμα της σχέσης σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.