Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-10-2017

Κριός
Κάποια ιδιαίτερα προσόντα σας πρόκειται να αποκαλυφθούν απόψε και έτσι θα καταφέρετε να κάνετε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, που μπορούν να αξιοποιηθούν από εσάς.

Ταύρος

Μην φοβάστε, ο φόβος είναι επικίνδυνος εχθρός. Όμως, σήμερα πολύ πιθανώς θα καταφέρετε να τον κάνετε και έναν σημαντικό σύμβουλο, ακούστε τι σας αποκαλύπτει.

Δίδυμοι

Δείξτε μία αμεσότητα σήμερα, την οποία η ημέρα αποζητά. Μην ενεργήσετε με κινήσεις παρασκηνιακές, σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα σας βλάψουν, φερθείτε έξυπνα.

Καρκίνος

Είσαστε πιο δυναμικοί σήμερα. Υπάρχει βέβαια και μια πιο συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας, η οποία εξωτερικεύει τώρα την ευαισθησία της. Βρείτε ισορροπίες ως προς αυτό.

Λέων

Είναι σημαντικό να γνωρίσετε το τι ζητάτε. Ιδιαίτερα στον κόσμο του ερωτικού σας παρελθόντος, πριν να δράσετε πρέπει οι στόχοι σας να είναι αρκετά σαφείς, αναλογιστείτε το αυτό.

Παρθένος

Είναι μία μικρή περίοδος ιδιαίτερης εύνοιας της αναλυτικής σας πλευράς, που σήμερα λήγει και θα πρέπει αν την αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, πάρτε σωστές αποφάσεις .

Ζυγός

Να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται από την μία ημέρα στην άλλη. Έτσι, ανακουφιστείτε και προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων, χωρίς άγχος .

Σκορπιός

Είναι ώρα να αποδείξετε ποιοι είστε. Οπλίζεστε αυτή τη στιγμή με μεγάλο θάρρος και ψυχική δύναμη η οποία εντυπωσιάζει, μην αρνηθείτε στον εαυτό σας να κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Μπορείτε τώρα, πέραν αυτής της θετικής και ευγενικής σας πλευράς, να επικοινωνήσετε και με την πλευρά της εσωτερικής σας δύναμης και αυτό σα φέρνει πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και αυτό ειδικά στον ερωτικό τομέα σε ζητήματα που αφορούν το αισθηματικό σας παρελθόν είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Υδροχόος

Να είστε πιο σίγουροι για αυτό το οποίο κάνετε. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με την πλευρά του εαυτού σας που βρίσκεται σε θέση να αναλάβει πρωτοβουλίες απαιτητικές.

Ιχθείς

Η ημέρα σας φέρνει πιο κοντά με την ευαίσθητη πλευρά του εσωτερικού σας κόσμου. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε να εμπιστεύεστε σήμερα τον οποιονδήποτε, να έχετε κρίση .

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.