Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 16-10-2017

Το σημερινό 9 που κυριαρχεί στο ερωτικό πεπρωμένο της ημέρας είναι βαθιά καρμικό, μιας και έχει ως βάσεις του δύο δεκάρια και το 16. Είναι μια τέλεια ευκαιρία να δείτε συνολικά την ερωτική σας πορεία, να πάρετε αποφάσεις,  να ανανεώσετε τους όρκους πίστης όχι σε κάποιον άλλον αλλά στον ίδιο σας τον εαυτό.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια εσωτερική θλίψη και κάποια προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να αποχαιρετήσετε τοξικούς ανθρώπους από την ζωή σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Κάποια λάθη του παρελθόντος σας πονάνε και σας στερούν την αυτοπεποίθηση, ίσως και την θέληση να φλερτάρετε ή να αφεθείτε στην σχέση σας. Λύστε τα προβλήματα με το παρελθόν, αλλά μην κολλάτε σε αυτά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Έχετε την διάθεση να αφήσετε τα πάντα πίσω και να ανοίξετε μια νέα σελίδα στην ερωτική σας ζωή. Εξαιρετικό αυτό, αρκεί να θυμάστε τα όποια λάθη, να μην ξεκινήσετε από το μηδέν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Ίσως να αισθάνεστε μια μείωση της δύναμής σας σήμερα. Ίσως να μην σας απασχολεί το ερωτικό πεδίο, αλλά να θέλετε μια ειλικρινή κατάσταση σχέσεων γενικότερα. Αυτό είναι πολύ θετικό σημάδι ωριμότητας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η διάθεσή σας να παίξετε και να ευχαριστηθείτε τον έρωτα μειώνεται από εξωγενείς παράγοντες ή προβλήματα ανθρώπων που σας χρειάζονται. Έχει έρθει η στιγμή να δώσετε σε κάποιους ανθρώπους πολύτιμη συμπαράσταση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η ημέρα σας επιτρέπει να συντονιστείτε με το βάθος της συνειδήσεώς σας. Αν κάποιοι άνθρωποι σας έχουν  εκμεταλλευτεί είναι καιρός να πάρετε τις αποστάσεις σας. καθαρίστε τις προτεραιότητές σας και ερωτικά και γενικότερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Μην θελήσετε σήμερα να παίξετε παιχνίδια εξουσίας, δεν έχετε εύνοια. Είναι καλύτερο να ασχοληθείτε σοβαρά με τις σχέσεις σας, να βάλετε σε μια σειρά τα συναισθήματά σας και να αποφασίσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν τελικά τον κόπο. Μόλις δείτε αυτό το πλαίσιο, θα νιώθετε πιο ήρεμοι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Πετάξτε μακριά σας την εγωιστική τάση να αντιμετωπίζετε τους άλλους σαν σκαλοπάτια για την εξέλιξή σας. Όλοι βέβαια οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους άλλους για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είστε οι μόνοι, απλά να το κάνετε με περισσότερη διακριτικότητα, ίσως.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η ημέρα είναι φτιαγμένη από το δικό σας αιθερικό υλικό, αλλά με διαφορετική πηγή. Πρέπει να δώσετε σημασία στην διαίσθησή σας και να μην αφεθείτε στις διαθέσεις των άλλων, μόνο και μόνο για να κάνετε χατίρια. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.