Αστρολογικό Δελτίο 16-10-2017

Ευκαιρίες, αλλά και απαιτήσεις σήμερα. Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, κάτι που θα μας φέρει ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Προσοχή όμως, θα αποδειχθεί πως απαιτείται μεγάλη αφοσίωση και εργατικότητα για να δούμε αποτελέσματα μέσα από αυτές τις ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα πρόκειται να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα μας, τα οποία θα μας υποστηρίξουν ως προς αυτόν τον στόχο, ενώ ταυτόχρονα μας οπλίζει με ψυχικήδύναμη και σθένος.
Μέσα στην ήμερα θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουμε να εκφράσουμε τα σχέδιά μας σε άτομα τα οποία δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, καθώς με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα θα έχουμε την τάση να δείχνουμε άκριτα εμπιστοσύνη, χωρίς να εξετάζουμε εάν κάποιος την αξίζει.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε καταστάσεις. Οι Κριοί βγάζετε εύκολα τα συμπεράσματά σας. Οι Ζυγοί αποφεύγετε την υπερβολή . Οι Καρκίνοι έχετε δύναμη και προσήλωση. Οι Αιγόκεροι εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. 
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστές. Οι Δίδυμοι μετρήστε τα λόγια σας. Οι Τοξότες έχετε πιο θετική διάθεση. Οι Παρθένοι κάντε διπλούς ελέγχους. Οι Ιχθείς να είσαστε πιο επιφυλακτικοί σήμερα.  
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε επίμονοι και αποτελεσματικοί. Οι Υδροχόοι εξετάστε τις κινήσεις σας, πριν να δράσετε. Οι Λέοντες έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για νέες ευκαιρίες. Οι ταύροι οπλίζεστε με δύναμη. Οι Σκορπιοί έχετε άνεση κινήσεων 
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Αντίθεση
Ποσειδών
Σελήνη
Πλούτων
Σελήνη
Τετράγωνο
Ωροσκόπος
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.