Ερωτική Σελήνη 16-10-2017

Ναι, σήμερα η Σελήνη είναι στην Παρθένο και κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ενώ έχει πολύ καλή σχέση με τον Πλούτωνα. Αυτή η παράξενη έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στο όνειρο – Ποσειδώνας – και το υποσυνείδητο – Πλούτωνας – με κεντρικό πομπό την Σελήνη, θα φέρει οπωσδήποτε μεγάλες εντάσεις στην επιφάνεια της ψυχής μας, καθώς αναταράσσει όλο το βάθος . Αλλά όλα αυτά στην ουσία δεν είναι παρά μια ετοιμασία για αυτό που έρχεται, την Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Και εκεί είναι που θα πρέπει να εστιάσετε ήδη από σήμερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για αναθεώρηση των σχέσεων. Χρησιμοποιήστε την κινητοποίηση και την λογική της καρμικής Παρθένου για να στοχεύσετε στην Νέα Σελήνη. Μόνον έτσι θα γλιτώσετε από τις δυσκολίες που μας ετοιμάζει.
Η Νέα Σελήνη που έρχεται στις 19 του μήνα έχει μαζί της την δύσκολη αντίθεση του φεγγαριού με τον ανάδρομο Ουρανό στον άξονα των σχέσεων και της αγάπης,  στον άξονα Κριός/Ζυγός. Οι νέες αρχές δεν θα είναι ισορροπημένες, καθώς ο Ουρανός προκαλεί μια ακραία και εκπληκτική κατάσταση σχεδόν φρενήρους ανάγκης για αλλαγές – αλλαγές που δεν θα έχουν θεμέλια.

Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Ή ίσως το γεγονός ότι ξεκινάτε κάτι είναι η μεγάλη έκπληξη. Ο Ζυγός θέλει αρμονία, αλλά ο Ουρανός θα ωθήσει τα γεγονότα σε όλη τη διαδρομή προς το ένα άκρο του φάσματος. Αν ψάχνετε για ένα τακτοποιημένο, προβλέψιμο γεγονός, αυτό δεν είναι στο μενού της Νέας Σελήνης. Ο αγώνας θα είναι να βρεθεί ένα σημείο ισορροπίας.

Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι καλές ή κακές. Αν αναρωτιέστε ποιος θα είναι αυτός ο τρόπος που τελικά θα σας φέρει ισορροπία, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο γράφημά σας και να δείτε ποιες (αν υπάρχουν) όψεις αυτής της Σελήνης επηρεάζουν ποιον Οίκο σας. Αν η διέλευση του Ουρανού ενεργοποιεί έναν γενέθλιο πλανήτη, ζώδιο ή γωνία, αυτή η Σελήνη μπορεί να ωθήσει τα πράγματα πέρα από την άκρη. Από την πλευρά την φωτεινή, αν έχετε χρονοτριβήσει ή είστε αναποφάσιστοι, αυτή η Σελήνη μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα που μέχρι τώρα δεν έχετε τολμήσει.

Η Νέα Σελήνη θα κάνει μια δύσκολη αλληλεπίδραση και με τον ανάδρομο Χείρωνα από τους Ιχθείς. Οπότε ακόμα και αν τα γεγονότα που έρχονται στο ερωτικό σας μονοπάτι είναι ευνοϊκά, θα υπάρξει κάτι σε αυτή την έκπληξη που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε εκτεθειμένοι, υποτιμημένοι ή αβέβαιοι αν μπορείτε να χειριστείτε ανθρώπους και ψυχικές εντάσεις. Ο Χείρων δεν θα είναι απλά ένα σημαντικό μέρος των γεγονότων αυτής της Σελήνης – είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ο δάσκαλος που περιμένει να συνετιστεί η ψυχή μας, μόνον που αυτή τη στιγμή η ψυχή πετάει από λάθος σε λάθος. Θα επανέλθουμε βέβαια στην Νέα Σελήνη για να δούμε όλο το βάθος ενεργειών που μας ετοιμάζει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.