Φλερτ με τα Άστρα 16-10-2017

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή, ακόμη και αν δεν είναι παρούσα η χάρη και η τύχη της προηγούμενης περιόδου. Η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Δία μας κρατάει συντροφιά, κάνοντας τη διάθεσή μας ευχάριστη και αναλόγως την περίσταση ρομαντική, ενώ η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη είναι ένα θετικό στοιχείο τόσο για τα ρομαντικά μας σχέδια, όσο και για τον επαγγελματικό μας τομέα. Ωστόσο όψεις όπως η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσουν αναταραχές και μια αίσθηση ενόχλησης. Είναι πιθανό μέχρι το τέλος της ημέρας να νιώσουμε εξαντλημένοι και ίσως απογοητευμένοι σε σχέση με κάποιον τομέα της ζωής μας. βέβαια η ολοκλήρωση του εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ζυγό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα μπορούσε να είναι μια υπόσχεση μόνιμων σχέσεων, αλλά προηγείται η δουλειά, μην κάνετε σχέδια…
Να στείλω;

Δεν λέω όχι. Μπορεί η ημέρα να μην είναι και η καλύτερη έβερ, αλλά λίγο ψηφιακό πεσιματάκι δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ωστόσο προσέχουμε λίγο τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό γίνεται με άνεση. Εφόσον δεν συνδεόμαστε συναισθηματικά και δεν υπάρχει σοβαρή περίπτωση να "σπάσουμε" και να αρχίσουμε τα κλάματα για άσχετους λόγους, βουτάμε στο ψητό.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν κάτι κομψό και χρωματολογικά σεμνό. Σκοτεινές αποχρώσεις, όμοιες μεταξύ τους θα προσδώσουν σε μια πιο κλάσσυ εμφάνιση, ενώ το πατούμενο ακολουθεί αναλόγως.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν μας τη βαρέσει και δεν έχουμε την τρελή όρεξη να υπακούσουμε στους πλανήτες, μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας γουστάρει, με δική μας ευθύνη πάντα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.