Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-10-2017

Κριός
Η ημέρα είναι έτοιμη να σας δώσει κάποια δώρα. Το ένα είναι η ευαισθησία . Το άλλο είναι η εσωτερική δύναμη . Το τρίτο είναι οι ευκαιρίες. Αξιοποιήστε τα αναλόγως απόψε το βράδυ.

Ταύρος

Η ημέρα είναι πολύ θετική ως προς το να αναζητήσετε το ποια είναι η πραγματική πηγή της δύναμής σας. προσπαθήστε να κάνετε κάποιες κινήσεις, συντονισμένοι με αυτή τη δύναμη

Δίδυμοι

Βλέπετε πολύ καθαρά τα πράγματα και αυτό παραμένει πολύ σημαντικό, σε ό,τι αφορά στον τρόπο με τον οποίον μπορείτε και πρέπει τώρα να δράσετε, να είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσεις, βεβαιωθείτε όμως πως αυτές δεν θα αποκαλυφθούν σε όσους δεν μπορείτε να δείξετε την απαραίτητη εμπιστοσύνη απόψε.

Λέων

Κάνετε κινήσεις πιο απαιτητικές και πράγματι ευνοήστε ως προς αυτό. Να έχετε υπόψιν σας πως η ημέρα δε θα σας στερήσει ορισμένες δυσκολίες, φερθείτε αποφασιστικά.

Παρθένος

Μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά τις καταστάσεις και να είστε δίκαιοι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην πάρετε αποφάσεις σε σχέση με το τι θέλουν οι άλλοι, αλλά με το τι ζητάτε εσείς.

Ζυγός

Καμιά φορά για να κάνουμε αυτό που μας λέει ο εσωτερικός μας κόσμος χρειάζεται να αφήσουμε ορισμένα πρόσωπα δυσαρεστημένα. Δεν μπορείτε όμως να ζείτε μία ζωή που δεν σχεδιάσατε.

Σκορπιός

Είναι πολύ σημαντικό το ότι σήμερα έχετε μία ιδιαίτερη δύναμη, δεν επιτρέπετε σε κανέναν και για κανέναν λόγο να πατήσει επάνω σας και να πάρει αποφάσεις για εσάς.

Τοξότης

Να δείξετε εμπιστοσύνη στην ημέρα, διότι σας χαρίζει δύο διαφορετικές εκφάνσεις του εαυτού σας. από τη μία, συνεχίζει να τροφοδοτεί την ευγενική σας πλευρά και από την άλλη σας γεμίζει με ψυχική δύναμη.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σήμερα, μπροστά στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στον αισθηματικό τομέα, να είστε συγκεντρωμένοι, ώστε να μην τις αντιληφθείτε εκ των υστέρων.

Υδροχόος

Μπορείτε πολύ πιο εύκολα να δείτε την θετική πλευρά των καταστάσεων, αλλά αυτή τη φορά σε μία πολύ πιο ρεαλιστική βάση. Να είστε σταθεροί σε ό,τι κάνετε και λέτε τώρα.

Ιχθείς

Η ημέρα βγάζει ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπό σας μπροστά. Αυτό μπορείτε να το αξιοποιήσετε πολύ στο φλερτ. Όμως, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, απέναντι σε άτομα που δρουν εναντίον σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.