Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

 Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα
Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν θα σας αφήσουν να χάσετε αυτή τη βραδιά.

Ταύρος – Δύο των Κυπέλλων

Εάν είστε στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, είναι πιθανό να αναπτύσσετε δυνατά συναισθήματα πολύ πιο νωρίς απ' όσο περιμένατε. Αυτό μπορεί να σας τρομάζει αυτήν την περίοδο.

Δίδυμοι –Πέντε των Πεντάκτινων

Τα πράγματα είναι κάπως ασταθή όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα και γι αυτό ίσως νιώθετε κάπως χαμένοι. Το γεγονός αυτό είναι πιθανό να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ερωτική σας ζωή .

Καρκίνος – Η Σελήνη

Είναι πολύ πιθανό να φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και η δέσμευση, αν και τη θέλετε, σας προκαλεί κάποιο άγχος . Σκεφτείτε καλά τις επιθυμίες σας.

Λέων – Το Άρμα Αντίστροφα

Μπορεί να είστε σε κατάσταση πανικού σε σχέση με κάποιον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, γεγονός το οποίο σας κάνει να φαίνεστε απόμακροι σε σχέση με το σύντροφό σας.

Παρθένος – Δέκα των Κυπέλλων

Αρχίζετε να γίνεστε όλο και πιο συναισθηματικοί όσο κυλά η ημέρα, ενώ τις τελευταίες ώρες είναι πιθανό να νιώσετε πως ο εσωτερικός σας κόσμος εκρήγνυται, απελευθερώνοντας την αγάπη σας.

Ζυγός – Έξι των Ράβδων

Κάποια σημαντική για το μέλλον σας απόφαση είναι πιθανό να έχει προξενήσει προβληματισμούς και άγχος τόσο σε εσάς όσο και στο σύντροφό σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε καθαρά.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Κάποιο εξωτερικό ερέθισμα ίσως ξυπνήσει σήμερα τα δυνατά συναισθήματα που τρέφετε για τον αγαπημένο σας τα οποία δεν εκφράζατε την τελευταία περίοδο. Το ταίρι σας θα νιώσει στοργικά.

Τοξότης – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Τα προβλήματά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, επιτρέποντάς σας να τα δείτε καθαρά και να εκτιμήσετε τις καταστάσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο χαλαροί και ελεύθεροι με τη σχέση σας.

Αιγόκερως – Άσσος των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να βρεθείτε προ εκπλήξεως με την πρόταση κάποιου προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά. Υπάρχει η περίπτωση να βρίσκεστε στην αρχή μιας όμορφης σχέσης.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων

Ίσως λαμβάνετε ανάμεικτα σήματα από το σύντροφό σας, τα οποία δυσκολεύεστε να αποκωδικοποιήσετε. Είναι πιθανό κάποιο άγχος της καθημερινότητας να μην του επιτρέπει να εκφράσει καθαρά τα συναισθήματά του.

Ιχθύς – Επτά των Σπαθιών

Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα τα οποία σας προκαλούν άγχος, ωστόσο αυτά δεν θα καταφέρουν να σας χαλάσουν τη διάθεση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.