Ταρώ Κάρτα Ημέρας 15-10-2017


Ο Τροχός της Τύχης στην μαντική τέχνη της Ταρώ αναφέρεται στο γεγονός ότι τα πράγματα τείνουν να κινούνται σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν δύσκολοι καιροί. Ακόμα κι αν το εξωτερικό σας περιβάλλον είναι δύσκολο και κάποιες φορές τρομακτικό, θα έρθει η στιγμή που θα γίνει λιγότερο απαιτητικό και θα μπορέσετε να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία ασχολιών και επιδεξιότητας. Το μάθημα του Τροχού της Τύχης είναι ότι πρέπει να δεχτείτε το γεγονός πως υπάρχουν πάντα σημεία ακμής και σημεία πτώσης στη ζωή .

Εάν ήταν  δυνατό να έχετε μόνο καλές στιγμές κατά τη διάρκεια της ζωής σας, θα γινόσασταν όλο και λιγότερο ευγνώμων για όλα όσα έχετε. Μερικές φορές οι κακές περίοδοι παρέχουν την αντίθεση και την προοπτική που χρειάζεστε για να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πόσο ευλογημένοι είστε όταν έρχονται οι καλές εποχές.

Έτσι, όταν οι καιροί είναι καλοί, απολαύστε τα οφέλη, αλλά μην αναπαυθείτε, μιας και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Όταν οι καιροί είναι κακοί, μην αποθαρρύνεστε γιατί ακόμα και όταν τα πράγματα φαίνονται χειρότερα, είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα φτιάξουν, μιας και πάντα μετά από μια σκοτεινή βραδιά, το φως του Ήλιου λάμπει για ακόμη μια φορά.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.