Αστρολογικό Δελτίο 15-10-2017

Σήμερα θα δώσουμε προσοχή και στην λεπτομέρεια, παρόλο που θα συναντήσουμε ορισμένεςατυχίες . Η Σελήνη τώρα εισέρχεται στην Παρθένο. Πρόκειται να γίνουμε πιο προσεκτικοί ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες, κάτι το οποίο σημαίνει πως είμαστε έτοιμοι να απασχοληθούμε με ζητήματα που απαιτούν μεγαλύτερη προσήλωση, από εμάς. Θα είμαστε αναλυτικοί, προσαρμοστικοί και επικοινωνιακοί.
Η Σελήνη σχηματίζει ταυτόχρονα και εξάγωνο με τον κυβερνήτη της Παρθένου, τον Ερμή, προσθέτοντας στην θετικότητα της ημέρας, δίνοντάς μας την δυνατότητα να παίξουμε ευχάριστα σημαντικό ρόλο στις ζωές άλλων ανθρώπων, δείχνοντας κατανόηση και ενδιαφέρον . Η Σελήνη θα σχηματίσει και τρίγωνο με τον Κρόνο, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά με τον κίνδυνο να γίνουμε ακραία κατακριτικοί απέναντι στον εαυτό μας.
Παρόλο που η ημέρα είναι πολύ καλή για να πάρουμε αποφάσεις και να προωθήσουμε τα σχέδια μας, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ορισμένες ατυχίες, καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν αλλαγές τις τελευταίας στιγμής που είτε θα μας προκαλέσουν αργοπορία, είτε θα προσθέσουν νέα στοιχεία που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ενώ είναι επίσης πιθανόν να υπάρξουν ακραίες αλλαγές ολόκληρου του σκηνικού, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να βρείτε ορισμένες ισορροπίες. Οι Κριοί μην γίνετε έντονα ανταγωνιστικοί. Οι Ζυγοί κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας. Οι Καρκίνοι είστε πιο λεπτομερείς. Οι Αιγόκεροι μην κρίνετε αυστηρά και άδικα τον εαυτό σας. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πολύ αποτελεσματικοί στην εργασία σας. Οι Δίδυμοι είστε πολύ φιλικοί και γενναιόδωροι. Οι Τοξότες δείχνετε ουσιαστικό ενδιαφέρον σε κοντινά σας πρόσωπα . Οι Παρθένοι είσαστε πολύ επιμελείς και εργατικοί. Οι Ιχθείς καταφέρνετε να βρείτε ισορροπίες. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσέξτε πολύ τις λεπτομέρειες. Οι Υδροχόοι ίσως έχετε σημαντικές αναβολές. Οι Λέοντες να είστε προνοητικοί. Οι Ταύροι αποφύγετε μεγάλες δηλώσεις. Οι Σκορπιοί αποκτάτε κάποια σταθερότητα . Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Εξάγωνο
Ερμής
Σελήνη
Εξάγωνο
Δίας
Σελήνη
Κρόνος
Σελήνη
Τρίγωνο
Ουρανός
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Εξάγωνο
Κρόνος
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.