Ερωτική Σελήνη 15-10-2017

Εξαιρετική ημέρα από άποψη σεληνιακής επιρροής, αλλά από το μεσημέρι και μετά. Από τις 8.28 το πρωί έως τις 14.19 το μεσημέρι η Σελήνη θα είναι Κενή Πορεία, ταξιδεύοντας από τον καυτό Λέοντα προς την χώρα της Παρθένου. Αλλά, τι ωραίες όψεις μας επιφυλάσσει! Από την χώρα της Παρθένου θα είναι σε εξάγωνο με τον μέγα Δία στον Σκορπιό, αλλά θα έρθει προικισμένη και με τις ενέργειες του Ερμή και του Κρόνου και του Ουρανού, με θετικό πρόσημο!
Το πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Δία, που ουσιαστικά είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας, σας κάνει να θέλετε να είστε με άλλους ανθρώπους και να διασκεδάσετε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να συνδεθείτε με τους παλιούς φίλους ή να περάσετε χρόνο με την οικογένεια . Όλες οι υπάρχουσες σχέσεις, ειδικά εκείνες με γυναίκες, θα είναι ζεστές και θα απολαμβάνουν συναισθηματική ανάπτυξη .

Η δημιουργία νέων φίλων γίνεται τώρα εύκολη λόγω της προθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να λάβετε θερμότητα, καθώς θα φανείτε πραγματικά φιλικοί και καλοπροαίρετοι.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας αυτής της υπέροχης όψης εκτείνεται σε ομαδικές δραστηριότητες και στο να βοηθήσετε τους άλλους. Θα αισθανθείτε πιο γενναιόδωροι και μπορείτε επίσης να περιμένετε μια σημαντική εύνοια της τύχης, ειδικά σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, κάτι που έχει έμμεση σχέση με τον έρωτα. Αυτό θα ήταν μια καλή στιγμή για να βρεθείτε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν κάπως μυστηριώδη χαρακτήρα, εκτός των άλλων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.