Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 15-10-2017

Το δυναμικό, αλλά κάπως προσανατολισμένο σε σταδιοδρομίες και φιλοδοξίες 8 αναλαμβάνει να «τρέξει» το Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας. Είναι σημαντική η όποια εργασία μα, σύμφωνοι, αλλά βγείτε λίγο από τους ορίζοντες της δουλειάς και δείτε και το φλερτ. Στο κάτω – κάτω, αν δεν υπάρχει κάποιος για να μοιραστείτε τις επιτυχίες σας, τι να τις κάνετε;
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1
Παραδόξως, μοιάζετε με ένα ντροπαλό και σκοτεινό πρόσωπο και ο σύντροφός σας είναι εντελώς αντίθετος από σας! Αυτός ή αυτή προωθεί αμέσως ό, τι έρχεται στο μυαλό του, ενώ εσείς διστάζετε. Και σε αυτό το χρονικό σημείο πρέπει να καταλάβετε ότι η αγάπη σας είναι πεδίο δράσης που το έχετε αφήσει πίσω!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2
Η ημέρα δεν είναι ακριβώς του γούστου σας, παρά το γεγονός ότι χρειάζεστε ένα «σκούντηγμα» για να αγγίξετε τα ερωτικά σας όνειρα, το 8 δεν είναι το κατάλληλο είδος δόνησης για εσάς. Κάντε υπομονή, σε λίγο θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3
Το 8 μάλλον σας προσανατολίζει στις ευθύνες σας, στερώντας σας κάποιον από τον αυθορμητισμό σας. Δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται, χρειάζεστε ένα άγγιγμα λογικής στην ζωή σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4
Μην το παρακάνετε με το θέμα της δουλειάς, μην αφήνεστε αναγκαστικά να πήξετε σε όλες τις ευθύνες που οι ίδιοι έχετε φορτώσει στον εαυτό σας. Δείτε λίγο τους ανθρώπους γύρω σας, παίζει να έχετε γοητεύσει πολλούς!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5
Η ανάγκη σας να βρεθείτε με κόσμο ή να αρπάξετε το ταίρι σας και να χαθείτε σε μια όμορφη περιπέτεια, κοντράρει στις τόσες πολλές υποχρεώσεις που υψώνει το 8. Εντάξει, τον ξέρετε τον δρόμο της αναβολής, δεν έχετε πρόβλημα!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6
Μπορείτε να ταιριάξετε μια χαρά την δόνηση της ημέρας με την δική σας ανάγκη να προσφέρετε το καλύτερο που μπορείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε. Αλλά, να μην το παρακάνετε στην προσφορά γιατί αυτό τελικά θα σας κάνει θύμα .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7
Η δυνατή παρόρμηση να αδράξετε την ημέρα και να βρείτε το νήμα με τις φιλοδοξίες σας και τις πραγματικές σας επιθυμίες.. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε και μια βαθιά ανάγκη να φλερτάρετε και καλό είναι να την ακολουθήσετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8
Είναι η μέρα σας σήμερα. Ναι, αλλά για ποιον σκοπό; Κάθε φορά που ανατέλλει το 8, εσείς χάνετε τον δυναμισμό του γιατί τον μετατρέπετε σε καύσιμο της δουλειάς σας. Και ο έρωτας, παραπονεμένος θα μείνει; Κάντε ένα διάλειμμα, το χρειάζεστε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9
Η σημερινή ημέρα κοντράρει πολύ την προσωπικότητά σας, καθώς ο εγωισμός είναι ισχυρός και εσείς δεν τα πάτε καλά με τις εγωιστικές τάσεις. Δείτε μήπως κάποιοι γύρω σας χρειάζονται την εναλλακτική ματιά που προσφέρετε εσείς για να βγουν από παγίδες της καθημερινότητας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.