Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-10-2017

Κριός
Δεν έχεις χρόνο για τσακωμούς και άλλες τέτοιες ανοησίες που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο από το να μουσουδιάσεις με την καλή σου! Πρέπει γρήγορα να μπείτε στην κρεβατοκάμαρα και να μην βγείτε μέχρι να τελειώσει ο κόσμος! Οι αδέσμευτες γουστάρετε να κάνετε ζημιά.

Ταύρος

Θέλεις να κάνεις χαμό με την καλή σου και να δείξετε στους γειτόνους ποιό είναι το καλύτερο ζευγάρι σε όλο το τετράγωνο. Γουστάρετε όσο δεν πάει η μία την άλλη και δεν μπορείτε να κρατηθείτε μακριά. Αν είσαι ελεύθερη είναι πολύ πιθανό να κάνεις θραύση απόψε.

Δίδυμοι

Τα γούστα και η τρέλα είναι που έχουν ανεβάσει σήμερα τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να έχεις μερικές υποχρεώσεις, αλλά μόλις ξεμπερδέψεις θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου ώστε να την αράξεις με τη δικιά σου δίχως τέλος. Οι αδέσμευτες έχετε όρεξη για τρέλες.

Καρκίνος

Η ρομαντική σου διάθεση είναι στο θεό και τα κέφια σου με την καλή σου είναι απλά απίστευτα τώρα. Γουστάρεις όσο δεν πάει να περνάς χρόνο μαζί της, όπως κι αυτή άλλωστε. Η χημεία σας είναι απίστευτη και υα θέλω σας ταιριάζουν όσο δεν πάει. Οι αδέσμευτες κάντε κίνηση άμεσα.

Λέων

Μπορεί να μην έχεις και τα πιο έξαλλα κέφια, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να αράξεις τα κυβικά σου με την κούκλα σου και να γουστάρετε παρέα μέχρι τελικής πτώσης. Η βραδιά θα είναι βουτηγμένη στην τσιλαρίστικη ατμόσφαιρα . Οι αδέσμευτες είστε παιχνιδιάρες στο φλερτ.

Παρθένος

Έχεις ανεβάσει κέφια κι είσαι έτοιμη να κάνεις το κομμάτι σου. Μπορεί η δικιά σου να μην έχει την ίδια έξαλλη διάθεση με εσένα, αλλά είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα για να την ανεβάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Οι ελεύθερες γουστάρετε τα κόλπα τα περίεργα.

Ζυγός

Γουστάρεις άπειρα με την τρελή μουσούδα που αποκαλείς μωρό σου. Τα πάτε τέλεια μαζί και δεν έχετε όρεξη για τίποτα άλλο εκτός από σαχλές ζουζουνιές και αραξιλίκι. Την έχετε δει αλλιώς και η χημεία μεταξύ σας είναι αδιαμφισβήτητη. Οι ελεύθερες έχετε γίνει ακαταμάχητες.

Σκορπιός

Την πέφτεις συχνά - πυκνά στη δικιά σου, ανεβάζοντας έτσι την αυτοπεποίθησή της στα ουράνια. Έχεις πολύ καλή τεχνική και ξέρεις τόσο να την κάνεις να νιώθει ποθητή, όσο και να την κάνεις να ποθεί εσένα ακόμη περισσότερο. Οι ελεύθερες παίζει να έχετε κάποια στραβή.

Τοξότης

Τα πας τέλεια με το μωρό σου και τα σχέδιά σας μαζί είναι απλά απίστευτα. Γουστάρετε το χρόνο που περνάτε παρέα και δε σταματάτε να σκέφτεστε το μέλλον σας. Η βραδιά θα είναι μες τις αγαπουλιές και τα μέλια. Οι ελεύθερες κάντε κι εσείς καμιά κίνηση ντε.

Αιγόκερως

Τα πας πολύ καλά με τη δικιά σου, αν και ψιλοξενερώνεις όταν παίζουν μικρά σκηνικά γκρίνιας. Όταν ωστόσο είναι στα καλά της, τρελαίνεσαι για πάρτη της και γουστάρεις μαζί της δίχως αναστολές . Οι αδέσμευτες τρελαίνεστε να παίζετε έξαλλα παιχνίδια απόψε.

Υδροχόος

Τρελαίνεσαι για την πάρτη της γλυκιάς σου και δε λες να ξεκολλήσεις από πάνω της. Τα πάτε τέλεια μαζί και γουστάρετε όσο δεν πάει να περνάτε χρόνο τόσο έξω κάνοντας ρομαντότσαρκες, όσο και μένοντας στην κρεβατοκάμαρα. Οι αδέσμευτες θα γουστάρετε με τα βλέμματα που θα στραφούν επάνω σας.

Ιχθείς

Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν προβλήματα εκτός της σχέσης σου τα οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις άμεσα. Αυτό παίζει να σε αγχώσει και να σε κουράσει. Μην τρελαίνεσαι, γι αυτό είναι η δικιά σου εκεί, για να σε χαλαρώσει. Οι ελεύθερες το έχετε άγρια με το πέσιμο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.