Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-10-2017

Κριός
Είναι μία ημέρα κατά την οποία θα συμπεριφερθείτε ίσως και με τρόπους με τους οποίους δεν έχετε συνηθίσει. Δοκιμάζετε τώρα μία πιο ευγενή και γαλήνεια δράση, θα σας βγάλει σε καλό.

Ταύρος

Η ημέρα είναι πράγματι πολύ καλή για ορισμένα μεγαλύτερα βήματα. Αν όμως δεν νοιώθετε και τόσο σίγουροι ακόμα, επιλέξτε σε ότι αφορά στο ερωτικό σας παρελθόν να ζυγίσετε τα πράγματα.

Δίδυμοι

Μπορείτε και να εντυπωσιαστείτε σήμερα από την αποδοχή την οποία θα έχετε. Ο λόγος; Η ιδιαίτερη θετικότητα και γοητεία σας, που προκύπτει από τον τρόπο προσέγγισής σας.

Καρκίνος

Ο φόβος για το τι πρόκειται να συμβεί μπορεί καμιά φορά και να λειτουργήσει θετικά, ως ένα επιπλέον κίνητρο κατά τη διαδικασία του σχεδίου μας, στον ερωτικό τομέα.

Λέων

Να είστε πρώτα απ’ όλα θετικοί σήμερα, καθώς οι θετικοί είναι εκείνοι οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά. Να δείξετε εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις και να είστε πιο εξωστρεφείς.

Παρθένος

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε, καθώς, από τη μία, σήμερα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε, και από την άλλη μπορείτε τώρα να το προσεγγίσετε διαφορετικά.

Ζυγός

Είναι μία ημέρα θετική που μπορεί αν δώσει σε εσάς την ευκαιρία να κάνετε κάποιες κινήσεις τις οποίες έως τώρα ίσως και να φοβόσασταν να κάνετε. Ενδυναμωθείτε από την ημέρα.

Σκορπιός

Πρέπει να έχετε τώρα μία εμπιστοσύνη στο τώρα, στο σήμερα, στο παρόν . Μη προβληματίζεστε για το μέλλον . Αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους, ώστε να νοιώσετε την δύναμη της ημέρας.

Τοξότης

Χάρις τις ιδιαίτερα θετικές και ευχάριστες αστρολογικές της ημέρας, εσείς μπορείτε μέσα από την προσωπικότητά σας να δημιουργήσετε σήμερα την διαφορά, με το γενναιόδωρο πρόσωπό σας.

Αιγόκερως

Είσαστε σε ένα θετικό κλίμα και όμως οι ενοχές για το παρελθόν σας δεν σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε το ίδιο σας το παρελθόν. Αλλάξτε λοιπόν την οπτική σας σήμερα.

Υδροχόος

Είναι μία στιγμή που εσείς έχετε την διάθεση, όμως σκοτεινές καταστάσεις μπορεί αν συμβαίνουν εν αγνοία σας. δεν είναι αναγκαίο αν ευθύνεται για αυτό το πρόσωπο που σας αφορά.

Ιχθείς

Μην αφήσετε σήμερα τις ευκαιρίες σας να χαθούν, γιατί θα εμφανιστούν και εσείς πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να τις δείτε. Είστε θετικοί, κάντε την κίνησή σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.