Φλερτ με τα Άστρα 15-10-2017

Η σημερινή ημέρα είναι ένα κοκτέιλ υπέροχων συναισθημάτων, ρομαντικής ατμόσφαιρας και μεγάλης τύχης. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δία, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα μας χαρίσει όμορφες ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφερόμαστε ερωτικά. Το εξάγωνο μεταξύ του ήλιου και της Σελήνης θα μας φτιάξει το κέφι και θα μας επηρεάσει κάνοντας την διάθεσή μας λίγο πιο παιγνιώδη κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το μεγάλο αστέρι της ημέρας, η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Άρη θα είναι ο λόγος για τον οποίο η ημέρα θα είναι γεμάτη με μια θετική ενέργεια, η οποία θα πηγάζει από μέσα μας, ενώ ταυτόχρονα θα είμαστε εξαιρετικά τυχεροί.
Να στείλω;

Αν όχι τώρα, πότε; Δεν αφήνουμε τέτοιες ευκαιρίες να ξεφύγουν από τα χέρια μας! Βουτάμε στο ψητό, φτιάχνουμε κέφι και βάζουμε το εξαιρετικό μας γοητευτιλίκι σε λειτουργία.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αν όχι εμείς, ποιοι; Αφού το έχουμε στο αίμα μας το σαγηνευτιλίκι! Κάνουμε παιχνίδι με τους δικούς μας όρους και βγαίνουμε έξω για να προκαλέσουμε μεγάλη ταραχή.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το ρουχαλάκι της ημέρας είναι το κέφι και η διάθεσή μας. Έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε σήμερα και μπορούμε με μεγάλη ευκολία να ντυθούμε στα γουστόζικα χρώματα που επιθυμούμε.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται με ευκολία, μιας και οι πλανήτες σήμερα ευνοούν τις αναπάντεχες κινήσεις που αρμόζουν στα γούστα μας. Αν έχουμε βάλει κάτι σαν στόχο, το κάνουμε χωρίς πολλές αναστολές .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.