Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 15-10-2017

Καθώς υπάρχει μια ηρεμία πριν την ερωτική καταιγίδα της Νέας Σελήνης, η ψυχή μας προσανατολίζεται χωρίς περισπασμούς στον μεγαλειώδη Δία που έχει εγκατασταθεί στον Σκορπιό. Θα επεκταθεί σε νέο επίπεδο ο έρωτας και είναι ώρα να το αντιληφθούμε βαθιά. Το ζώδιο του Σκορπιού που σχετίζεται με το φύλο, το θάνατο, τα ταμπού και το μετασχηματισμό θα χτυπηθεί με μια φόρτιση βάθους. Όλα τα σκοτεινά πράγματα θα ανέβουν στην επιφάνεια. Η εσωτερική ανάπτυξη θα είναι το θέμα - η ανάπτυξη των θαμμένων ζητημάτων, των μυστικών και της εσωτερικής εξουσίας.
Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με κάθε είδους και έννοιας άκρα. Είναι απαγορευμένο κάτι; Εξαιρετικά! Ο Σκορπιός θέλει την αλήθεια που βρίσκεται πέρα από τους φόβους, και μερικές φορές αυτό σημαίνει να καίγεται ολόκληρο το περιτύλιγμα στο έδαφος και να ανεβαίνει από την τέφρα κάτι νέο.

Τελικά, ο Σκορπιός θέλει να βγείτε πιο δυνατοί, επειδή αντιμετωπίσατε το χειρότερο. Κερδίζετε δύναμη χάνοντας - αντιμετωπίζετε τα όριά σας, αφήνετε κάτι να πεθάνει και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα κατανοήσετε τη δύναμή σας, μετακινώντας όλη την εμπειρία και μαθαίνοντας από αυτήν.
Ο Δίας μπορεί αρχικά να επεκτείνει το Χειρότερο, έτσι δεν μπορείτε πλέον να το αρνηθείτε. Θα σας φτάσει στο όριο σας, καθώς ο Δίας ενθαρρύνει τον εθισμό, την εμμονή ή την καταστροφική συμπεριφορά .

Προβλήματα θα προκύψουν εάν κολλήσετε στη φάση "κάψτα όλα". Αν δεν έχετε μια στρατηγική για να προχωρήσετε, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να γίνει γυαλί που συναισθηματικά θα σας κόψει βαθιά.

Ωστόσο, για κάποιους, δεν μπορεί να υπάρξει αναμέτρηση με τη σκιά, απλώς μια τεράστια επιτυχία που βασίζεται σε κάποιες προηγούμενες ευφυείς κινήσεις. Ο Σκορπιός είναι μεγάλη επινοητικότητα, και όταν η ενέργεια του χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να υπάρξει μια αύξηση (Δίας) στην προσωπική εξουσία σε κάθε επίπεδο, και στον έρωτα.

Και φυσικά, ο Σκορπιός είναι υπεύθυνος για το σeξ. Συγκεκριμένα, για την πραγματική συγχώνευση με κάποιον άλλο. Αυτό που κερδίζεται ή χάνεται κατά τη διάρκεια της οικειότητας (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου) θα είναι σημαντικό. Αυτή η διαμετακόμιση μπορεί να φέρει περισσότερο σeξ. Αλλά...

Θα είναι περισσότερο το σeξ για να εμπιστευτείτε και να εξερευνήσετε ταμπού με έναν υγιή, συναινετικό τρόπο; Ή θα είναι ένας καταναγκασμός που θα σας οδηγήσει σε έναν σκοτεινό δρόμο; Και στα δύο σενάρια, εγκαταλείπετε τη δύναμή σας. Πρέπει να μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η πιο υγιεινή ψυχολογικά πρακτική.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.