Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Κριός
Ακόμα και αν σήμερα προκύψουν και ορισμένα θέματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν και θα σας προβληματίσουν, οι ίδιες οι καταστάσεις θα σας δείξουν τον δρόμο.

Ταύρος

Είναι μία πολύ ερωτική ημέρα, η οποία έχει έναν χαρακτήρα ειλικρίνειας και σοβαρότητας απέναντι στις καταστάσεις. Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρξει και διασκέδαση, αλλά προηγείται τώρα η ουσία.

Δίδυμοι

Να είτε χαλαροί σήμερα, αυτό θα αποδειχθεί σύντομα πολύ σημαντικό για την δράση σας σε ένα πιο ανεπτυγμένο και απαιτητικό επίπεδο. Αξιοποιείτε τώρα την επικοινωνία σας.

Καρκίνος

Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε, προσπαθείτε να βγάλετε το μυαλό σας έξω από τα στενά κουτάκια του τι πρέπει και του τι δεν πρέπει. Το ίδιο κάντε και με τα συναισθήματά σας.

Λέων

Δεν είναι τώρα ία στιγμή από την οποία πρέπει να απέχετε. Το αντίθετο, μπορείτε να δείξετε τον ιδιαίτερο εαυτό σας και να κάνετε την κίνησή σας. η ημέρα όμως απαιτεί και έναν ορθολογισμό.

Παρθένος

Εάν εσείς τώρα πάρετε πράγματι κάποια απόφαση, αυτή θα είναι σοβαρή και το πιθανότερο είναι πως ελάχιστα θα την επεξεργαστείτε ξανά και θα ορίσει αρκετά σε σχέση με τις υπόλοιπες κινήσεις σας.

Ζυγός

Είναι η ημέρα της πιο συναισθηματικής δράσης, αλλά δεν θα λείπει και μία λογική επεξεργασία των καταστάσεων. Αναζητήστε καλύτερα σήμερα το τι πραγματικά ζητάτε.

Σκορπιός

Έχετε κάποιες σκέψεις και πιθανώς σας πονά πάρα πολύ το ότι δεν μπορείτε να τις δείτε να πραγματοποιούνται. Δεν θυμίζει αυτό εσάς, βρείτε τον εαυτό σας και το ιδιαίτερο θάρρος σας.

Τοξότης

Είστε αυτό που λάμπουν μέσα από το αγνό τους ενδιαφέρον για τους άλλους, σήμερα, αυτό θα αποτελεί ένα βασικό σημείο της γοητείας σας, να είστε λοιπόν πιο χαλαροί και επικοινωνιακοί.

Αιγόκερως

Διατρέχετε έναν κίνδυνο να χάσετε σήμερα μία ευνοϊκή για εσάς κατάσταση, λόγω του ότι διακατέχεστε από μία αρνητικότητα, η οποία βάζει στο στόχαστρο τον ίδιο σας τον εαυτό.

Υδροχόος

Δείχνετε ένα πρόσωπο έτοιμο για πολλά. Όμως, ορισμένες δύσκολες καταστάσεις μπορεί από το πουθενά να εμφανιστούν και αν δράσουν αρνητικά, αν και με προσοχή θα τις αποφύγετε.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Χρειάζεται να μένετε συγκρατημένοι; Λοιπόν, μία αυτοσυγκράτηση θα υπάρχει, χωρίς να σημαίνει πως χαλάει κάτι από τ ην προσωπικότητά σας
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.