Ερωτοσκόπιο 15-10-2017

Μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις στον αισθηματικό τομέα και να έρθουμε πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και εμείς πρόκειται να αναλύσουμε καλύτερα τα δεδομένα στον αισθηματικό μας κόσμο, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις, βλέποντας το σύνολο των πραγμάτων. Η Σελήνη ταυτόχρονα σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη της Παρθένου, τον Ερμή, βοηθώντας μας έτσι να γίνουμε πιο υποστηρικτικοί απέναντι στο αγαπημένο μας πρόσωπο, δείχνοντας μεγάλη κατανόηση και επικοινωνώντας.
Η Σελήνη βρίσκεται επίσης σε εξάγωνο με τον Δία, με αποτέλεσμα τα πολύ ουσιαστικά ερωτικά αισθήματα και η αγάπη να έρχονται στο προσκήνιο. Είμαστε πιο προσεγγίσιμοι και χαλαροί και μπορούμε να δείξουμε ενδιαφέρον για ό,τι μπορεί να προβληματίζει το πρόσωπο που μας αφορά.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε ειλικρινείς και άμεσοι. Οι Κριοί παίρνετε αποφάσεις. Οι Ζυγοί κάνετε ενδιαφέρουσες κινήσεις. Οι Καρκίνοι είσαστε πιο αποφασιστικοί. Οι Αιγόκεροι μην κλείνεστε στον εαυτό σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τον ερωτικό σας κόσμο. Οι Δίδυμοι είστε πιο προσεγγίσιμοι. Οι Τοξότες δείχνετε αγνό ενδιαφέρον για το πρόσωπο που σας αφορά. Οι Παρθένοι θα είσαστε πολύ συγκεκριμένοι σήμερα. Οι Ιχθείς μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι και πιο καθαρά. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσέξτε κάπως τις λεπτομέρειες. Οι Υδροχόοι ίσως συναντήσετε απρόσμενες καταστάσεις. Οι Λέοντες μην εφησυχάζεστε. Οι Ταύροι κάντε την κίνησή σας. Οι Σκορπιοί είσαστε πιο ισορροπημένοι εσωτερικά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.