Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων
Μπορεί να έχετε μια δυσκολία όταν προσπαθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας με λόγια σήμερα, ωστόσο τα συναισθήματά σας δεν θα χρειαστεί να ειπωθούν για να γίνουν κατανοητά απόψε.

Ταύρος – Δύο Των Κυπέλλων

Η γλυκύτητά σας και ο τρυφερός τρόπος αντιμετώπισής σας θα συγκινήσει το ταίρι σας και θα του δημιουργήσει την έκτακτη ανάγκη να περάσει μια ρομαντική βραδιά μαζί σας.

Δίδυμοι –Δέκα των Πεντάκτινων

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην καθημερινή σας ζωή, ωστόσο δεν τα αφήνετε να εμπλακούν με την υπέροχη ρομαντική διάθεσή σας. Η βραδιά θα είναι ερωτική και γεμάτη συναισθήματα.

Καρκίνος –Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Τα λάθη συγχωρούνται και το ξέρετε καλά. Μπορεί το ταίρι σας να έκανε κάποια απροσεξία η οποία σας πείραξε, παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να αφήσετε ένα μικρό συμβάν να χαλάσει τη βραδιά.

Λέων – Η Μεγάλη Ιέρεια

Ίσως νιώθετε πως τα συναισθήματα που τρέφετε προς το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι μεγαλύτερα απ' όσο μπορείτε να διαχειριστείτε. Μια έκρηξη αγάπης θα κατακλύσει την ερωτική σας ζωή .

Παρθένος –Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Κάποια ενέργεια είναι πιθανό να προσπαθήσει να χαλάσει τα ερωτικά σας σχέδια, ωστόσο η αποφασιστικότητα του συντρόφου σας δεν θα επιτρέψει να αγχωθείτε και να ανησυχήσετε.

Ζυγός –Άσσος των Κυπέλλων

Εάν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνατε στο πιο απρόσμενο σημείο, την πιο απρόσμενη στιγμή.  Τα συναισθήματα θα είναι περισσότερα απ' όσα θα υπολογίζατε.

Σκορπιός – Έξι των Ράβδων Αντίστροφα

Υπάρχουν δυσκολίες οι οποίες δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τη βραδιά τόσο όσο θα θέλατε, παρ' όλα αυτά θα περάσετε και πάλι μια ρομαντική και ερωτική βραδιά με το ταίρι σας.

Τοξότης – Τρία των Σπαθιών

Είναι πιθανό ο σύντροφός σας να εκνευριστεί με κάποιο σας λάθος, ωστόσο το γεγονός πως δεν προσπαθείτε να αμυνθείτε, αλλά να ζητήσετε συγγνώμη και να μην χαλάσετε την ημέρα θα κάνει τα πράγματα καλύτερα.

Αιγόκερως – Πέντε των Ράβδων

Ίσως έχει χρειαστεί να βοηθήσετε το ταίρι σας σε κάποια κρίσιμη στιγμή και το γεγονός ότι του συμπαρασταθήκατε ενώ σας είχε ανάγκη θα τον συγκινήσει και θα τον κάνει γλυκό μαζί σας.

Υδροχόος – Η Σελήνη Αντίστροφα

Η εξαιρετική επικοινωνία και ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας εκφράζετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας θα είναι ο οδηγός προς μια ρομαντική βραδιά.

Ιχθύς – Τέσσερα των Σπαθιών

Είναι πιθανό να νιώθετε καταβεβλημένοι λόγω κάποιας κρίσιμης υποχρέωσης με την οποία αργήσατε να ασχοληθείτε. Ωστόσο το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.