Κίνητρο για τον άνδρα που μαχαίρωσε 14 φορές τη Δώρα ψάχνει η Αστυνομία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να βρεθεί ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που έχασε τη ζωή της μετά την επίθεση μέσα σε νεκροταφείο.

Στο Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τις μαρτυρίες όλων των ανθρώπων που βρίσκονταν στο νεκροταφείο, αλλά και των φίλων της Δώρας.

Βασικό θέμα για την ώρα είναι ότι η Αστυνομία δεν έχει το κίνητρο του δράστη που κατάφερε 14 μαχαιριές στο σώμα της εφοριακού.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους εργαζόμενους και αναλύοντας τις δικές τους μαρτυρίες προσπαθούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους που  βρίσκονταν στο νεκροταφείο.

Η αστυνομία δεν αποκλείει την εκδοχή της τυχαίας συνάντησης με κάποιο πρόσωπο που γνώριζε ή του μανιακού που της επιτέθηκε και κατακρεούργησε.

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με κάποιο διαφορετικό κίνητρο που ενδεχομένως να έστρεφε τις έρευνες των αρχών σε άλλη κατεύθυνση. Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί ο δράστης επιτέθηκε με μανία στην άτυχη κοπέλα και της άρπαξε την τσάντα και το κινητό της. Η Αστυνομία δεν αποκλείει την επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.