Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

>Κριός
Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν περιττές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε, τόσο στη ζωή όσο και στην εργασία. Μπορεί να είναι λίγο ανίκανοι οι άλλοι φαινομενικά να σας καταλάβουν για μακροπρόθεσμα όνειρα και σχέδια . Η υγεία σας είναι καλή. Τα βραχυπρόθεσμα σχέδια σας, ειδικά ό, τι έχει να κάνει με την σχέση σας, προχωρούν καλά.

Ταύρος

Η κοινωνικοποίηση εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή ανάγκη σας. Δεν είναι όλα ευχάριστα, παρά το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό. Οι φίλοι και τα αδέλφια μπορούν να καταλάβουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, ευχάριστα ή όχι. Αποφύγετε να συζητάτε για τις σχέσεις σας. Η αγάπη, όμως, μπορεί να είναι τυχερή και ευχάριστη εμπειρία.

Δίδυμος

Τα σχέδια και τα προγράμματα μπορεί να φαίνονται χωρίς νόημα ή να ανατρέπονται. Η αγάπη επίσης μπορεί να είναι αγχωτική.  Η οικογένεια φαίνεται ευχάριστη και ειρηνική, αλλά αν αυτό είναι πραγματικότητα ή προσποίηση, χρειάζεται συζήτηση. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι ευχάριστη. Μπορεί να λάβετε βοήθεια από κάποιον.

Καρκίνος

Η διάθεσή σας είναι καλή και η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρή. Αυτό είναι καλό. Υπάρχουν μερικά προβλήματα στην σχέση σας, αλλά μπορείτε να τα ξεπεράσετε ευκολότερα από ό, τι θα περιμένατε. Οι γνωστοί σας, φίλοι και αδέλφια σας υποστηρίζουν. Η οικογένεια μπορεί να είναι ... προκλητική, περισσότερο από αγχωτική.

Λέων

Η γοητεία σας είναι δυνατή.  Εκτός από αυτό, όμως, αυτή η περίοδος φαίνεται ότι δεν είναι υπό τον έλεγχό σας. Τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε να πάνε. Οι συσκευές επικοινωνιών μπορεί να είναι προβληματικές. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σας, για να είστε σίγουροι και προσέξτε πού στέλνετε μήνυμα .

Παρθένος

Κοινωνική, αλλά και δύσκολη περίοδος. Η αγάπη είναι περίεργη. Θα δείτε τόσο ευοίωνες όσο και δύσκολες προειδοποιήσεις. Αν είστε σε μια πρόσφατη σχέση, οι αγχωτικές πτυχές θα είναι πιο δυνατές. Αποφύγετε να ξοδεύετε χρόνο σε θέματα σχετικά με το διαδίκτυο, αν μπορείτε.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, συνεχίζονται με καλό τρόπο. Τα επιχειρηματικά σχέδια, επίσης, προχωρούν καλά. Υπενθυμίσεις παλαιών προβλημάτων υγείας μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας, αλλά η υγεία λαμβάνει ωφέλιμες πτυχές, οπότε μην πανικοβληθείτε. Η οικογένεια, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι πολύ αγχωτική.

Σκορπιός

Η αγάπη είναι καλή και τυχερή σφαίρα ... κυρίως. Είναι δυνατή μια συνάντηση μεγάλης αξίας. Αυτό μπορεί να επιλύσει ζητήματα που εξακολουθούν να σας ενοχλούν ή να σας κρατούν πίσω, αλλά μπορεί να συμβεί με έναν όχι τόσο ευχάριστο τρόπο. Κοινωνικοποιήστε τον εαυτό σας αυτό το ΣΚ το μέγιστο που μπορείτε. Ο κοινωνικός σας κύκλος φαίνεται να σας υποστηρίζει, ακόμη και με τρόπους που δεν συνειδητοποιείτε.

Τοξότης

Έχετε την τάση να πάρετε όλα τα πράγματα πολύ προσωπικά αυτό το διάστημα. Και καλά και κακά πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θετικά και καλά πράγματα, έτσι ώστε η περίοδος αυτή να είναι ευχάριστη. Τα αρνητικά φαίνονται πιο σημαντικά ή τουλάχιστον πιο επείγοντα. Αυτό μπορεί να είναι μια ψευδαίσθηση όμως.

Αιγόκερως

Δεν αισθάνεστε πολύ βέβαιοι ερωτικά. Ή, μπορεί να αισθάνεστε απρόθυμοι να αναλάβετε τα καθήκοντα που έχετε στο πρόγραμμα για την σχέση σας. Αλλά το κάνετε. Από την άλλη πλευρά, εάν υπάρχουν νομικά ζητήματα σχετικά με κάποιον σύντροφό σας, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι μάλλον αγχωτική.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για τον έρωτα. Μπορεί να μην το αισθάνεστε, καθώς είστε υπό άγχος . Πιθανώς περισσότερο από ό, τι πρέπει. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ΣΚ. Η ψυχολογική υγεία και ευεξία μπορεί να είναι λιγότερο καλή από τη σωματική υγεία. Αποφύγετε να προγραμματίζετε ταξίδια, αν μπορείτε.

Ιχθείς

Η αγάπη παραμένει η κύρια εστίαση. Θα πρέπει όμως να αποφευχθεί η ταλαιπωρία με άγνωστους ανθρώπους. Διαδίκτυο και παρόμοια μέσα για την εξεύρεση νέας αγάπης, δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό το ΣΚ. Βγείτε έξω. Μπορείτε να εκπέμψετε τη σαγηνευτικότητα σας, ακόμα και με τρόπους που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.