Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 14-10-2017

Και ναι, έχουμε μια μέρα που το 16, καρμικό παράξενο, όμορφο αλλά και δύσκολο, κάνει την εμφάνισή του ως Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας και ως ηγέτης των προσωπικών μας ερωτικών προσδοκιών. Γιατί είναι καρμικός αριθμός το 16; Γιατί δίνει την ανάγκη να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας με τρόπους που είναι απότομοι και εγωιστικοί, γιατί αποκτάμε προσήλωση στους στόχους μας – καλό αυτό – αλλά χωρίς ηθική – κακό αυτό. Ας δώσουμε λίγη σημασία στην αγάπη, πολύ καλός ο έρωτας αλλά χωρίς αγάπη είναι γράμμα κενό.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται λιγότερη συμπόνια από το συνηθισμένο σήμερα. Από την πλευρά σας, μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί και πιο ευαίσθητοι. Θα μπορούσε ακόμη και να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα εκμετάλλευσης, έτι όπως η δύναμή σας νομίζετε ότι σας κρατάει ασφαλείς.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Να προσέξετε πολύ σήμερα. Η ανάγκη σας να είστε  κομμάτι μιας ομάδας, μιας σχέσης, μπορεί να σας κάνει να αποδεχτείτε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Έχετε πάντα μια τάση να υπερβάλλετε στο πόσα μπορείτε να αντέξετε από τους άλλους. Αυτή σας η τάση σήμερα μπορεί να αυξηθεί με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν το μέτρο και να σας συμπεριφερθούν άσχημα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Το 14 είναι ένας αριθμός άμεσα συνδεδεμένος με το πεπρωμένο σας. να έχετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να τιθασεύσετε την εγωιστική σας δύναμη. Μπορεί να έχετε όντως μεγάλη αξία αλλά αφήστε τους άλλους να πάρουν μια ανάσα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η τάση σας να σκορπάτε την χαρά και να συλλέγετε την ηδονή μπορεί σήμερα να αποδειχτεί μια παγίδα που θα σας βγάλει έξω από την πορεία σας. Δεν είναι κακό να βγείτε από το μονοπάτι σας, ρίξτε όμως πετραδάκια για να το ξαναβρείτε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η σημερινή ημέρα έχει κραδασμούς που δεν σας ταιριάζουν. Η δική σας ιδεαλιστική άποψη για την αγάπη βρίσκει προσκόμματα, χτυπάει σε έναν τοίχο εγωισμού ακόμα και από ανθρώπους που τους εμπιστεύεστε και τους αγαπάτε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Προσέξτε σήμερα πολύ. Κάτι έντονα καρμικό υπάρχει στον αέρα και μπορεί να θελήσετε να κάνετε μια ξαφνική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή . Δεν είναι κακό να ακολουθήσετε κεραυνοβόλα συναισθήματα, αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Ειδικά σήμερα ο εγωισμός σας είναι αυξημένος και μπορεί να σας στήσει παγίδες. Προσέξτε να μην πληγώσετε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας χρειάζονται, μην προσπεράσετε τις ανάγκες τους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Μια ημέρα δύσκολη για όλους τους αριθμούς που θα σας κουράσει με τον πολύ εγωισμό που θα δώσει, ενώ εσείς κανονικά θέλετε οι άνθρωποι να μοιράζουν αγκαλιές και συμπόνια σήμερα θα τους δείτε να πισωπατάνε σε συμπεριφορές που θα σας φαίνονται παιδιάστικα εγωιστικές.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.